"Лікарі прогнозів не дають": З'явилася тривожна інформація про стан побитого Балуха (відео)

Стан побитого колишнього політв'язня Кремля Володимира Балуха залишається стабільно важким. Про це повідомила народний депутат від європейської солідарності Ірина Геращенко в Facebook, передають Патріоти України.

За її словами, лікарі не дають жодних прогнозів щодо подальшої ситуації. "Від лікарів В.Балуха, які з нами на постійному контакті: "стан стабільно важкий"... Але без погіршень. Прогнозів ніхто ніяких поки не дає", - зазначила вона.

false

  • Про побиття Балуха повідомив інший в'язень Кремля Олег Сенцов. Він розповів, що у потерпілого зламана рука і ключиця.
  • Володимир Балух-Кримський фермер, український активіст. Після анексії півострова залишився громадянином України, відмовившись від російського громадянства. За це зазнав переслідувань окупаційною владою.
  • Балуха звільнили рік тому, 7 вересня 2019 року, в рамках обміну утримуваними особами з Росією разом з іншими незаконно ув'язненими українцями.

Пенсії в Україні перерахують заднім числом, деякі отримають прибавку відразу за кілька місяців: Кого стосується

середа, 24 квітень 2024, 9:23

В Україні у червні проведуть перерахунок пенсій для тих, хто продовжив працювати на заслуженому відпочинку. Підвищення мали провести з квітня, але статистика щодо стажу приходить із запізненням, тож у червні заплатять підвищення одразу за кілька місяці...

Мобілізація в Україні по-новому: Чи створять "спецназ" для пошуку ухилянтів

середа, 24 квітень 2024, 8:57

Днями в соцмережах з’явились чутки про те, що мобілізація в Україні буде посилена ще більше. У деяких Telegram-каналах було розповсюджено повідомлення про те, що начебто зараз в силових структурах обговорюється питання створення окремого великого підро...