Лікарі призначили тільки... парацетамол: Дитині довелося відрізати руки і ноги через фатальну помилку

Британським лікарям доведеться виплатити 39 млн фунтів стерлінгів (понад 44 мільйонів євро) компенсації за помилку, внаслідок якої дитина втратила всі чотири кінцівки. Про це повідомляє видання Mirror, передають Патріоти України.

За інформацією видання, дитину привезли до медичного закладу у графстві Суррей із ознаками менінгіту та сепсису. Лікарі дали їй парацетамол та відправили додому. Однак вже за кілька годин дитину знову доправили до відділення невідкладної допомоги з діагнозом "менінгококовий сепсис".

Повідомляється, що у дівчинки розвинулася поліорганна недостатність. Лікарям довелося ампутувати їй обидві ноги вище коліна і обидві руки вище ліктя.

Сім'я постраждалої вирішила позиватися до лікарні, вважаючи, що своєчасна антибіотикотерапія допомогла б уникнути ампутації кінцівок.

Медустанова визнала помилку, а суд у Лондоні підтримав бік сім'ї. Як підсумок, дитині виплатять 39 млн фунтів стерлінгів компенсації.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...