Лікарі робили все, що могли: В Одесі 12-річна дівчинка померла від анорексії - вона дуже хотіла схуднути

В Одесі 12-річна дівчинка померла від анорексії. Про це повідомили в Нацполіції Одеської області. Відомо, що 12-річну дівчинку напередодні госпіталізували у лікарню із діагнозом анорексія. Її стан різко погіршився і 29 квітня вона померла, передають Патріоти України.

За попередніми даними, малолітня дитина намагалась схуднути та довела свій організм до критичного стану. Дитина виховувалась у благополучній родині.

Відомості про смерть дитини внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст.166 (Злісне невиконання обов’язків по догляду за дитиною або за особою, щодо якої встановлена опіка чи піклування) Кримінального кодексу України.

"Ми не віддаємо борг державі, а боремося за власне майбутнє", - комбриг "Холодного Яру"

четвер, 25 квітень 2024, 22:03

Проведення демобілізації до закінчення війни є поганою ідеєю. Щоб бійці могли перепочити після виснажливих боїв, потрібно проводити ротації, а для цього потрібно мобілізувати більше людей. Таку думку висловив командир 93-ї окремої механізованої бригади...

Громадянка РФ організувала роботу борделів у центрі Києва (фото)

четвер, 25 квітень 2024, 21:02

У Києві затримали громадянку РФ та її трьох спільників, які організували діяльність місць розпусти під виглядом роботи масажних салонів. Борделі знаходились у центрі міста. Про це повідомили в пресслужбі столичної поліції. Зловмисникам загрожує до семи...