Лікарі розповіли, які три продукти здатні спровокувати серцевий напад

Людям із хворим серцем важливо уважніше придивитися до свого меню.

Картопля фрі, солодощі та сири є головними продуктами, які можуть спровокувати у людини серцевий напад, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Картопля фрі. Цей продукт містить прості вуглеводи, тому здатний підвищити рівень цукру в крові. Крім цього, картопля фрі містить в собі багато солі і жиру. Потрібно пам'ятати, що високий тиск, що здатний спровокувати серцеві проблеми, безпосередньо пов'язаний із зайвою вагою людини.

Солодощі. Ці продукти не рекомендовані для щоденного вживання, оскільки вони збільшують кількість жирових відкладень, а також піддають вас ризику виникнення недуг серця і судин.

Сир. Він багатий жирами, часто не найкориснішими. Дієтологи рекомендують обмежити споживання сирів, якщо людина страждає від жирових відкладень в області очеревини. Сири не тільки завдають шкоди фігурі, але і негативно відбиваються на роботі серця.

Суд виправдав чоловіка за водіння в нетверезому стані: Що сталося

вівторок, 23 квітень 2024, 20:50

Суд у Бельгії виправдав чоловіка, якого звинувачували у водінні в нетверезому стані – у його крові виявили алкоголь, однак бельгієць його не вживав. Річ у тім, що організм чоловіка сам виробляє спиртовмісні сполуки. Про це розповідає The Guardian, пере...

В Україні батька сімох дітей визнали ухилянтом

вівторок, 23 квітень 2024, 20:30

В Україні чоловіка, який є батьком сімох неповнолітніх дітей, суд визнав винним в ухиленні від мобілізації. Йому присудили три роки арешту, який замінили на два роки іспитового терміну. Про таке рішення суду Полтавської області йдеться у матеріалах спр...