Лікарі шокували заявою: Люди товстіють... від рідини з пластикових ємностей

Вчені встановили, що вода або інше наповнення пластикових ємностей, просочуються шкідливими для здоров'я сполуками. Одна з них викликає так званий "ефект естрогену", передають Патріоти України.

"Ефект естрогену" в організмі викликає хімічна сполука бісфенол А. Від цього в організмі порушуються обмінні процеси і фігура починає "плисти", а дівчина - товстіти.

І якби дівчата тільки такому шкідливому впливу піддавали свої організми, це було б ще півбіди. Але вони ж ще й стрес відчувають, а стрес викликає активне вироблення гормону кортизолу.

В кінцевому підсумку, це виснажує, зокрема, наднирники, і дівчина продовжує набирати вагу, але вже більше через гормональні причин. Погане самопочуття, стрес, неможливість виспатися через надлишок кортизолу, втома і знову - погане самопочуття, - це замкнуте коло. Вийти з нього можна, якщо додати в щоденний раціон магній, вітамін В6, риб'ячий жир, вітамін Е, йод, фолієву кислоту.

У РФ студентів відраховують за відмову проходити навчальну практику на військових підприємствах

середа, 8 травень 2024, 18:55

У Росії студентів Балтійського державного технічного університету "Военмех" спрямовують на військові підприємства у межах навчальної практики, а в разі відмови студента проходити її - відраховують з вишу Про це повідомляє Центр національного спротиву. ...

Попит падає: Європейці відмовляються від споживання м'яса - дані дослідження

середа, 8 травень 2024, 18:54

Споживання м'яса поступово, але вірно падає у Європі. У 2023 році в країнах ЄС на душу населення припало в середньому 64,2 кг м'яса. Але між окремими державами-членами ЄС є великі відмінності. Про це пише ISN з посиланням на дані Agrarmarkt Information...