Лікарі "швидкої" змушені були приймати роди за адресою виклику: Харків'янка народила двійню прямо у ванній, дітей назвали на честь медиків (фото)

У Харкові лікарі допомогли народити жінці двійню прямо у ванній: дітей назвали в честь медиків (фото)

В Харкові медики допомогли жінці народити двійню. Пологи приймали у ванній кімнаті. Про це повідомили на сторінці КНП ХОР "Центр екстреної медичної допомоги та медицини катастроф", зазначають Патріоти України.

Так, виклик до швидкої допомоги надійшов 30 липня, близько 05:12 ранку.

На виклик приїхали дві бригади екстреної медичної допомоги. Пологи у 33-річної харків'янки приймали вдома, у ванній кімнаті.

На світ з'явилися двійнята - два хлопчики.

Батьки вирішили назвати малюків Валерієм та В'ячеславом. Це в честь медиків швидкої допомоги Валерія Борохвостова і В'ячеслава Даниленка, які допомогли з'явитися малюкам на світ.

Зокрема, зазначається, що після надання акушерської допомоги та проведення огляду, новонароджених разом з мамою доставили до лікувального закладу.

У коментарях користувачі вітають батьків та зичать малюку здоров'я.

  • Ось це удача. Як радує, коли все закінчилося добре. Завдяки знанням і вмінням наших медиків. Молодці;
  • Молодці медики;
  • Ви Ангели! Бережіть нас;
  • Молодці! Здоров'я мамі й малюкам!.

"Захист України" стосується всіх: У Раді ухвалили законопроєкт, за яким хлопців і дівчат не розподілятимуть

четвер, 25 квітень 2024, 8:30

Депутати Верховної Ради більшістю голосів ухвалили в першому читанні законопроєкт №11092, яким пропонують скасувати розподіл у навчанні дисципліни "Захист України" для хлопців і дівчат. "За" проголосували 291 парламентар, передають Патріоти України. Пр...

"Не було практично міста. Його рівняли з землею": Боєць ГУР розповів про прорив до Маріуполя

четвер, 25 квітень 2024, 7:50

Боєць Головного управління розвідки на позивний “Несмачний” був командиром однієї із груп, яка відправилася на гелікоптерах до окупованого Маріуполя. Там він приєднався до українських захисників та разом із ними обороняв місто від російських окупантів....