"Лікарі сказали, що довго так не проживу": Віктор Павлік зізнався в проблемах з алкоголем

55-річний співак Віктор Павлік, молода дружина якого скоро народить йому дитину, поділився одкровеннями про минуле, втрату сина, особисті переживання і нове життя. Він став гостем проекту колеги Наталії Валевської, інформують Патріоти України.

У бесіді народний артист України розповів, що раніше вів не зовсім «правильний» спосіб життя, захоплювався алкоголем. З згубною звичкою йому довелося боротися за допомогою фахівців. «Я дозволяв собі випити будь-який алкоголь. Спочатку це було весело, організм все сприймав, все було добре. Однак згодом настав момент, коли мій організм почав відмовлятися від алкоголю. Після того, як я випивав, було дуже важко відходити. Тоді траплялося різне, в лікарню теж потрапляв. Я цього не приховую. Тоді зрозумів, що своє озеро я вже випив», - був відвертим Віктор Павлік.
Медики попередили Павліка, що, якщо продовжить в такому дусі, то довго не протягне. Проблеми зі здоров'ям змусили його переглянути ставлення до способу життя і здоров'ю. Віктор каже, що всерйоз зайнявся собою, не зловживає міцними напоями і дотримується здорового збалансованого харчування. По четвергах, за багаторічною традицією він з друзями ходить в баню, загартовується. У цьому його підтримує молода дружина Катерина Реп'яхова, яка скоро подарує артисту дитину. «Ми дуже хвилюємося і дуже чекаємо. Це бажана дитина», - сказав Віктор.

В Україні для кількох категорій скасували плату за доставку газу? Все, що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:30

Більшість споживачів газу найближчим часом сплачуватимуть за газ, як і раніше, за старими тарифами, передають Патріоти України. Варто пам'ятати, що окремо потрібно сплачувати за «блакитне» паливо і за його доставку. Щодо останнього платежу у мережі н...

У Держпраці заявили, що під час воєнного стану українців не можна звільняти за прогули: Що треба знати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 15:22

Державна служба з питань праці заявила про те, що прогули тих співробітників, які переїхали в інший регіон або виїхали за кордон під час воєнного стану, не можуть бути причиною звільнення. Замість звільнення їх можна відправити в неоплачувану відпустку...