Лікарі вже знають причину: Американець після терапії проти раку заговорив з несподіваним акцентом

У чоловіка в США, у якого діагностували рак простати, розвинувся неконтрольований ірландський акцент, хоча його родина не походить з Ірландії. Про це повідомляє Sky News з посиланням на дослідження, опубліковане в British Medical Journal (BMJ), передають Патріоти України.

50-річний чоловік отримував звичайну терапію для пацієнтів із метастатичним гормоночутливим раком простати. У звіті зазначається, що після проходження візуалізації у чоловіка не було “відхилень від неврологічного обстеження”. Однак зображення виявили прогресування раку простати.

Дослідники виявили, що незважаючи на хіміотерапію, рак пацієнта прогресував, що призвело до мультифокальної пухлини головного мозку та паранеопластичного неврологічнонр розладу, який супроводжується так званим синдромом іноземного акценту (FAS).

Пацієнт, випадок якого описаний, перебував на пізній стадії раку, що призвело до його смерті. Загалом у звіті проаналізовано 49 пацієнтів з Великобританії, Північної Америки та Австралії, які повідомляли про синдром іноземного акценту.

"Шила військову форму по 12-15 годин": Американська баскетболістка розповіла про жахіття, пережиті у російській тюрмі

п’ятниця, 3 травень 2024, 12:43

Американська баскетболістка Брітні Грайнер провела у російській тюрмі 10 місяців через знайдені у її багажі наркотики. У інтерв'ю виданню The New York Times спортсменка розповіла про всі жахіття, з якими вона зіштовхнулася у в'язниці країни-агресорки, ...

На фронті загинув відомий український актор

п’ятниця, 3 травень 2024, 11:59

Відомий український актор театру і кіно Євген Шумілов загинув на фронті. Сумну звістку повідомив у Facebook його близький друг Іван Марченко, передають Патріоти України. Він зазначив, що Євген Шумілов мобілізувався до лав ЗСУ два роки тому і вирушив на...