Лікарі запевняли, що все нормально: Сашко Лірник розповів, від чого помер Дмитро Капранов

У літератора були проблеми із серцем, через що Дмитро часто скаржився на біль. Однак медики запевняли рідних і близьких письменника, що "все нормально".

Український письменник Дмитро Капранов помер 16 квітня внаслідок проблем із серцем. Таку версію озвучив літератор і близький друг покійного Сашко Лірник (Олександр Власюк) у коментарі "Обозревателю".

"Мені настільки гірко, що не можу зараз навіть підібрати слова. У Дмитра були проблеми з серцем, хворів. Ми всі переживали, але лікарі говорили, що все нормально. А тут стало погано вранці — і все. Позавчора ми ще бачилися — він так жартував добре", — сказав Олександр Власюк.

Літератор додав, що Дмитро Капранов був для нього дуже близькою людиною. Власне, як і його брат Віталій. Олександр Власюк зізнався, що брати для нього були як один єдиний цілий Всесвіт.

"Вони та письменники, і сценаристи, і артисти, і співаки, і кобзарі — дуже талановиті. У кіно в мене знімалися, а наступний сценарій я про них написав. Але, бачите, яка біда трапилася", — прокоментував те, що трапилося, Власюк.

Сашко Лірник також поділився з журналістами спогадами про Дмитра Капранова, який пішов, і його брата. За словами письменника, брати Капранови були ерудованими та розумними. І Дмитро, і Віталій ніколи не відмовляли в допомозі тим, хто її потребував: зателефонувати їм можна було в будь-який час доби. А ще брати були легкі на підйом і відкриті до всього нового.

"У нас стільки пригод було в житті — вони дуже легкі для підйому. Я не знаю, що говорити... Разом із Дмитром іде частина моєї душі", — зізнався Сашко Лірник.

Підношення Осірісу: Унікальні артефакти з золота і та інші важливі речі: Археологи знайшли скарби єгиптян VII - VI ст. до н.е.

субота, 27 липень 2024, 0:30

Археологи виявили 63 давньоєгипетські гробниці у провінції Дум’ят, яка колись була центром торгівлі. Досліджуючи поховання, вчені натрапили на численні артефакти, зокрема золоті прикраси та поховальні приношення, передають Патріоти України. Як пише Her...

На Уралі прорвало чергову дамбу водосховища. Населення рятується на дахах будинків (відео)

п’ятниця, 26 липень 2024, 23:30

У Челябінській області Росії прорвало дамбу Кіалімського водосховища. Вода швидко поширюється, затоплено велику кількість будинків. Про це повідомляють російські Telegram-канали в п'ятницю, 26 липня. За інформацією управління МНС у Челябінській област...