Лікаря "обдурив" глюкометр: Популярна російська телеведуча зганьбилася в прямому ефірі (відео)

Відома російська телеведуча і лікар-терапевт Олена Малишева скочила в халепу в ефірі своєї передачі «Жити здорово!», поставивши невтішний діагноз одному з гостей студії по перегорнутому догори ногами глюкометру. Про це пише «Медуза», передають Патріоти України.

Незважаючи на те, що коректні показники приладу, що вимірює коливання рівня глюкози в крові, виявилися в межах норми, нещасний пацієнт отримав цілу купу приписів через свій «плачевний» стан. Але на рейтинговому шоу все ж не стали особливо переживати через показання глюкометра, видавши телеглядачам завищені цифри за чисту правду (9,5 замість 5,6).

«Так, ну что у нас сахаром в крови? Сахар — 9,5, а норма — 6,0 и ниже. Максим Петрович, решение одно — контролировать сахар. Таблетки, похудеть и физкультура. Любая. Хотя бы быстрая ходьба», — заявила Малишева.

У Мережі користувачі пригадали доктору, що ще до введення режиму самоізоляції в РФ вона радила в ефірі програми «Вечірній Ургант» вести боротьбу з коронавірусом за допомогою особливої дієти. За словами телеведучої, в раціон росіян непогано б включити бразильські горіхи, печінку тріски і устриці. Останній продукт, на думку Малишевої, вкрай багатий важливим мікроелементом - цинком, блокуючим розмноження вірусу.

Тоді в її словах посмів засумніватися лікар-імунолог, фахівець з особливо небезпечних інфекцій Владислав Жемчугов, який зізнався, що ніколи не бачив досліджень про користь устриць в згаданому контексті. Також експерт попередив про небезпеку «цілющого» молюска, якого не можна вживати в необмежених кількостях.

Опалювальний сезон в Україні можуть завершити достроково, названо терміни і причину

вівторок, 19 березень 2024, 11:28

Опалювальний сезон в Україні цього року завершиться наприкінці березня через плюсову температуру повітря. Про це заявив голова НАК "Нафтогаз України" Олексій Чернишов, . "Зазвичай опалювальний сезон закінчується 15 квітня, але цього року, зважаючи на п...

В Україні повернули обов'язкову індексацію зарплат, але підвищення можна не чекати? Всі нюанси

вівторок, 19 березень 2024, 11:26

Для українських роботодавців повернули зобов'язання щороку проводити індексацію зарплат. У 2023 році дія такого правила була припинена, проте 2024-го її відновили. Утім, українцям не доводиться розраховувати на різке підвищення окладів - обов'язковій і...