Лікарям не вдалося врятувати: Ректор Київського університету імені Грінченка помер від вогнепального поранення

21 жовтня на 64 році життя помер ректор Київського університету імені Бориса Грінченка, академік НАПН України Віктор Огнев’юк. З’ясувалося, що причиною смерті стало вогнепальне поранення. Правоохоронці розглядають версію самогубства. Про це українським ЗМІ повідомила речниця поліції Київської області Ірина Прянішнікова, передають Патріоти України.

"Тіло скероване на судмедекспертизу... Наразі ми розглядаємо одну з головних версій - це самогубство. Принаймні, всі обставини даної події говорять це", – сказала вона.

Прянішнікова уточнила, що смерть Огнев’юка наступила не моментально. Лікарі намагалися його врятувати, але не змогли. Більше деталей у поліції обіцяли повідомити згодом.

Варто зазначити, що найголовнішим здобутком Огнев’юка є боротьба з корупцією в освітній сфері. Крім того, своє життя науковець присвятив покращенню якості освіти та популяризації української мови. Після початку широкомасштабної війни він записався до територіальної оборони.

Що буде із субсидією, якщо дружина з дітьми за кордоном, а чоловік залишився в Україні

понеділок, 29 квітень 2024, 9:55

Нерідко українські сім'ї стикаються з питанням: що буде із субсидією, якщо дружина і дитина за кордоном, а чоловік залишився, передають Патріоти України. У Пенсійному фонді пояснили, що до складу домогосподарства включаються всі особи, які зареєстров...

Помер колишній головний тренер збірної України з футболу Михайло Фоменко

понеділок, 29 квітень 2024, 9:50

Михайло Фоменко був головним тренером національної збірної України у 2012—2016 роках.