"Лікарні заповнені на 95%": У Києві можуть запровадити повний локдаун, названо дату

Ситуація з коронавірусом у Києві критична - і вже у п’ятницю карантин у місті можуть посилити на всіх рівнях. Про це в ефірі телеканалу "Україна 24" заявив голова Держспоживслужби Києва Олег Рубан, передають Патріоти України.

"Якщо Національна академія медичних наук не надасть 500 ліжок, як обговорювалось, то буде в п'ятницю прийматись рішення щодо посилення карантину на всіх рівнях", – сказав він. За словами голови Держспоживслужби, у столиці можуть припинити роботу дошкільних закладів, молодших класів (1-4 класи) і роботу громадського транспорту.

"Що стосується лікарень, то вони заповнені на 90-95%. Майже всі реанімаційні ліжка заповнені. Що стосується транспорту, то можна сказати, що "Укртрансбезпека" ігнорує свої обов'язки щодо контролю транспорту. Поліція і працівники Держпродспоживслужби фіксують чиленні порушення в громадському транспорті", – повідомив він.

"Західні країни охопить хаос громадянської війни": Ілон Маск "спрогнозував", що чекає на Європу

середа, 24 квітень 2024, 12:39

Західні країни рано чи пізно захопить хаос громадянської війни. Про це заявив у соцмережі Х американський мільярдер Ілон Маск. Таким чином він відреагував на публікацію канадського професора Гада Саада, який спрогнозував конфлікт через міграційну політ...

Житель Прикарпаття захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками", але далі втрутилась СБУ (фото)

середа, 24 квітень 2024, 12:27

В Івано-Франківську судитимуть антиукраїнського агітатора, який захоплювався вагнерівцями і російськими "казаками". Йому "світить" до 8 років в'язниці. Про це повідомили у Службі безпеки в Івано-Франківській області, передають Патріоти України. Інтерне...