Сало запобігає атеросклерозу й онкозахворюванням, очищує печінку і дає чималий енергетичний заряд. Помічне при застої жовчі, передають Патріоти України.
Якщо взяти за правило щоранку натще розсмоктувати (не з’їдати, а саме поволі смоктати) маленький шматочок сала (завбільшки як грудочка цукру), то через два місяці жовчний міхур сам упорається з надлишком жовчі.
Тим, хто хворіє на поліартрит, остеохондроз, ревматизм, радять щодня між прийомами їжі з’їдати бутерброд із 20 г сала і шматочка чорного хліба. Він допоможе вивести солі з організму.
При хронічному бронхіті помічним засобом є внутрішнє свиняче сало («вельон»). Його можна приймати двома способами. Розтопити на малому вогні, злити, розчиняти по 1 ст. ложці жиру у склянці гарячого молока і пити маленькими ковтками. Або на ніч натирати жиром груди. Шматок сала добре з’їсти перед застіллям – воно попередить всмоктуванню алкоголю.
Статус внутрішньо переміщеної особи відкриває доступ до щомісячних виплат та соціальних програм допомоги. Однак є певні обмеження: таку допомогу можуть отримати не усі ВПО, до того ж виплати часто скасовують без поважних підстав. Про це розповіла журна...
Шматок березової смоли зберіг безцінну інформацію для дослідників - ДНК людини, що жила 10 000 років тому. В Естонії археологи натрапили на унікальну знахідку - шматочок березової смоли, яку понад 10 тисяч років тому жувала дівчина-підлітка. На поверхн...