Сало запобігає атеросклерозу й онкозахворюванням, очищує печінку і дає чималий енергетичний заряд. Помічне при застої жовчі, передають Патріоти України.
Якщо взяти за правило щоранку натще розсмоктувати (не з’їдати, а саме поволі смоктати) маленький шматочок сала (завбільшки як грудочка цукру), то через два місяці жовчний міхур сам упорається з надлишком жовчі.
Тим, хто хворіє на поліартрит, остеохондроз, ревматизм, радять щодня між прийомами їжі з’їдати бутерброд із 20 г сала і шматочка чорного хліба. Він допоможе вивести солі з організму.
При хронічному бронхіті помічним засобом є внутрішнє свиняче сало («вельон»). Його можна приймати двома способами. Розтопити на малому вогні, злити, розчиняти по 1 ст. ложці жиру у склянці гарячого молока і пити маленькими ковтками. Або на ніч натирати жиром груди. Шматок сала добре з’їсти перед застіллям – воно попередить всмоктуванню алкоголю.
Китайський стартап Noetix Robotics презентував людиноподібного робота Bumi зростом 94 см і вагою 12 кг, який уже в перші дні після відкриття продажів викликав справжній фурор у КНР. Як пише HumanoidsDaily, ціна гуманоїда на платформі JD.com становить...
Дослідники зі США розробили нову технологію фототермічної терапії, яка поєднує світлодіодне світло та нанопластівці оксиду олова для вибіркового знищення ракових клітин без шкоди для здорових тканин. Про це пише Science Alert, передають Патріоти Україн...