Сало запобігає атеросклерозу й онкозахворюванням, очищує печінку і дає чималий енергетичний заряд. Помічне при застої жовчі, передають Патріоти України.
Якщо взяти за правило щоранку натще розсмоктувати (не з’їдати, а саме поволі смоктати) маленький шматочок сала (завбільшки як грудочка цукру), то через два місяці жовчний міхур сам упорається з надлишком жовчі.
Тим, хто хворіє на поліартрит, остеохондроз, ревматизм, радять щодня між прийомами їжі з’їдати бутерброд із 20 г сала і шматочка чорного хліба. Він допоможе вивести солі з організму.
При хронічному бронхіті помічним засобом є внутрішнє свиняче сало («вельон»). Його можна приймати двома способами. Розтопити на малому вогні, злити, розчиняти по 1 ст. ложці жиру у склянці гарячого молока і пити маленькими ковтками. Або на ніч натирати жиром груди. Шматок сала добре з’їсти перед застіллям – воно попередить всмоктуванню алкоголю.
У Чугуївському районі Харківської області прикордонника покарали за відмову вирушити на бойову позицію під час воєнного стану. Суд вирішив не призначати йому тюремне ув’язнення. Про це йдеться у вироку суду, опублікованому в Єдиному державному реєстрі ...
Для багатьох українців житлова субсидія — це вагома підтримка, яка залишається актуальною навіть після завершення опалювального сезону. Однак на літній період її автоматично призначають не всім, а отже частині населення потрібно поквапитись, аби не зал...