Лікувалася місяцями: Українська супермодель Сніжана Онопка розповіла, як стала жертвою макіяжу

Українська супермодель Сніжана Онопка розповіла, як постраждала від інфекції після косметичної процедури. Постійний і часто складний макіяж є частиною професії знаменитої манекенниці. І одного разу їй довелося лікувати шкіру протягом місяців, передають Патріоти України.

Про це Сніжана розповіла в програмі "Зірковий шлях" на телеканалі "Україна". Дівчина каже, що одного разу лікувала шкіру місяцями, тому що їй занесли підшкірного кліща. "У мене були серйозні проблеми. Я лікувала шкіру протягом 2 місяців", - поділилася Онопка. - У мене обсипало все обличчя, наче на ньому з'явилося відразу 60 прищів".

Лікар-дерматовенеролог Ярослав Лата розповів, у яких випадках можна підхопити інфекцію. Головним рознощиком кліщів, за словами фахівця, є кисті для нанесення декоративної косметики. І дуже важливо вчасно звернутися, а не ігнорувати проблему.

"Якщо звернутися за допомогою при перших ознаках захворювання, то треба приблизно 21-30 днів, щоб привести шкіру в порядок. Але якщо людина в силу своєї зайнятості продовжує ігнорувати проблему, то це може призвести до пігментації, рубцевих змін на шкірі обличчя. І тоді відновлення може займати цілий рік", - пояснив фахівець.

Ярослав Лата радить мати індивідуальний набір для нанесення косметики, тоді жодних проблем не виникне. "Або ж вимагайте від візажистів, щоб вони обробляли кисті. Просто задайте запитання візажисту: "Як ви обробляєте свої інструменти?". І він вам дуже швидко дасть відповідь. Якщо він ніколи не обробляв кисті, то ви побачите здивування на його обличчі", - додав фахівець.

Перший власник мужньо прийняв свою долю: Годинник найбагатшого пасажира Титаніка продали на аукціоні за грубі гроші, вшестеро перевищивши первісну ціну лота

вівторок, 30 квітень 2024, 4:15

Золотий кишеньковий годинник, який носив найбагатший пасажир Титаніка, був проданий за 1,2 млн фунтів стерлінгів. Це вшестеро дорожче за початкову суму. Про це повідомляє The Guardian. . Годинник був проданий в суботу приватному колекціонеру з США на...

Ворогу бракує сил: Мешканців Маріуполя вербують на війну проти України

вівторок, 30 квітень 2024, 1:45

В окупованому Маріуполі російські силовики просто на вулицях агітують людей вступати до лав військ РФ. Поліцейські та військові окупаційної армії зупиняють автівки та пропонують одразу на місці підписати контракт, передають Патріоти України. . Про це ...