Лінію, яка живить Лівий берег, тимчасово знеструмлять: У Києві чоловік заліз на електроопору (фото)

Енергопостачання буде відновлено, як тільки порушника знімуть з електроопори.

У Києві на Позняках, ввечері в четвер, 5 листопада, невідомий чоловік заліз на високовольтну вишку. Щоб зняти його звідти, в столиці тимчасово відключать електролінію, яка живить лівий берег. Відповідне фото опубліковано на Facebook-сторінці "Київ Оперативний", повідомляють Патріоти України.

"На Позняках невідомий заліз на високовольтну вишку. Поки просто стоїть, але на місце вже приїхали бійці ДСНС і поліція", - підписав фото автор публікації.

Як повідомляє КМДА в своєму Telegram-каналі, електролінію, яка живить Лівий берег, тимчасово знеструмлять для порятунку життя людини, що піднялася на електроопору. Тільки так чоловіка можна безпечно зняти звідти. "Енергетики попереджають, що це може призвести до тимчасових перебоїв зі світлом у жителів Лівого берега столиці. Енергопостачання буде відновлено, як тільки порушника знімуть з електроопори", - йдеться в повідомленні.

Автомобілі, які стоять на обліку у ТЦК, заборонили переміщати до інших областей: Нюанси нового закону про мобілізацію

неділя, 19 травень 2024, 6:42

ТЦК отримають дані від МВС стосовно автомобілів у власності підприємців та громадян для виконання ними військово-транспортного обов’язку. Крім того, для керівників підприємств введуть частковий наряд щодо передачі транспортних засобів. Переміщувати авт...

Варто знати: У Міноборони пояснили, чи потрібно заброньованим проходити ВЛК

неділя, 19 травень 2024, 6:30

Заброньовані військовозобов'язані повинні пройти ВЛК, якщо не проходили її останні п'ять років. При цьому військкомат має видати відповідне направлення. Як пояснили в Міноборони, якщо заброньовані військовозобов'язані не проходили медичний огляд протяг...