Ліонель Мессі знявся в проморолику голлівудського фільму (відео)

Аргентинський футболіст Інтер Маямі Ліонель Мессі знявся в рекламному відео, яке анонсує реліз голлівудського фільму під назвою Погані хлопці 4, передають Патріоти України.

На короткому ролику зображені головні актори комедійного бойовика Вілл Сміт і Мартін Ловренс, а також зірковий футболіст, який підходить до м’яча і б'є його ногою прямо в об'єктив камери.

Зазначимо, що після того, як у 2023 році Ліонель Мессі став гравцем Інтер Маямі, він провів 24 матчі, забив 21 голів і віддав 14 асистів за американський клуб.

Українцям змалювали найгірший сценарій відключень на зиму: Ось до чого готуватись

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:55

Росія не полишає надій зруйнувати українську енергосистему. Тож якщо внаслідок пошкодження підстанцій будь-якої з підконтрольних Україні атомних електростанцій взимку її буде відключено, населення матиме не більше 4 годин світла на добу. А у найгіршому...

Німеччина вводить жорсткі правила для біженців з України: Що варто знати

п’ятниця, 4 жовтень 2024, 23:40

З 1 січня 2025 року біженцям у ФРН знижуватимуть розмір допомоги (Bürgergeld) на 30% протягом трьох місяців, якщо вони відхилять розумну пропозицію щодо працевлаштування. Про це повідомляє ntv із посиланням на джерела в уряді країни, пише Deutsche Well...