Літаючої тарілки не знайшлося: "Нова пошта" повеселила українців "надсучасною" логістикою на Рівненщині (фотофакти)

Служба доставки "Нова пошта" змушена доставляти посилки в регіони, де не прокладені дороги, використовуючи всі можливі засоби. Так, щоб доставити посилки в Дубно в Рівненській області, співробітникам служби довелося запрягти віз з кіньми та везти посилки "дідівським методом". В мережі по-різному відреагували на "інновації" в роботі сервісу.

Як повідомляється на сторінці "Типове Дубно" у Facebook, один з очевидців став свідком захоплюючого видовища: у 21 столітті співробітники однієї з найбільших служб доставки змушені пристосувалися до відсутності доріг цікавим способом. На опублікованому очевидцями фото видно, що коні тягнуть віз з горою посилок, позаду чоловік підтримує вміст, щоб на горбах і ямах посилки не розсипалися.

Новий сервіс? "Нова пошта" осоромилася з доставкою (фото)

Це пов'язано з тим, що через ремонт був перекритий тимчасовий міст. Місцевих жителів попередили, що спецтранспорт і маршрутки будуть направляти по запасному понтонному мосту, а всім іншим транспортним засобам дозволено проїзд лише вночі — з 23:00 до 06:00 годин.

Тому, щоб вчасно доставити посилку, працівники пошти вийшли зі становища, використовуючи коней і віз. Користувачі мережі по-різному коментують ситуацію: хтось ставиться з розумінням до працівників служби, а хтось жартує на тему "інноваційного та сучасного підходу".

Повідомляється також, що зараз міст і зовсім поламаний: через те, що без нагляду поліції легкові автомобілі продовжили переправлятися через міст, його зламали остаточно.

Зможуть демонтувати? Мінкульт позбавив Арку дружби народів у Києві статусу пам’ятки історії

п’ятниця, 19 квітень 2024, 6:30

Мінкульт своїм наказом позбавив Арку дружби народів статусу пам’ятки історії. Відповідно, тепер цей монумент може бути повністю демонтований.Про це повідомили в пресслужбі відомства. 26 квітня 2022 року скульптурна частина монумента була прибрана з цен...

В Україні можуть різко змінити розмір пенсій: Стало відомо, чого чекати

п’ятниця, 19 квітень 2024, 5:58

В Україні - найнижчий пенсійний вік в Європі. Це єдина перевага нашої пенсійної системи, яка частково пояснює і її проблеми. Зараз на пенсії у середньому українець може отримувати менше ніж 30% від своєї зарплати. Це критично низький показник, передают...