Літак британської авіакомпанії був змушений здійснювати термінове приземлення через росіян

Літак авіакомпанії easyJet, який летів з Манчестера у Великій Британії до Даламана в Туреччині, був змушений здійснити термінове приземлення в Греції. Про це пише independent.co.uk, передають Патріоти України.

Інцидент стався 24 червня рано вранці. Спочатку все йшло за планом, але під час польоту ситуація почала змінюватися.

І екіпаж, і пасажири помітили, що двоє чоловіків значно зловживали алкоголем. Буквально за мить вони почали битися, кричати і поводитися агресивно по відношенню до інших людей.

39-річний і 48-річний п'яні росіяни набридли екіпажу літака easyJet, а тому той зробив термінове приземлення. Їх висадили у грецькому місті Салоніки. Співробітники поліції вже чекали на чоловіків і взяли на себе відповідальність за їхній арешт.

Хоча росіян врешті-решт звільнили з-під варти, вони зіткнуться з наслідками своїх дій. Чоловіки відповідатимуть за свою поведінку на суді, який відбудеться в листопаді 2023 року.

На запитання, чи постраждав хтось від поведінки чоловіків під час польоту, представники авіакомпанії відповіли, що ні. Екстрена посадка в Греції допомогла заспокоїти ситуацію, і літак зміг продовжити рух і завершити подорож за планом.

Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...