Літера Z як нова свастика: Путін майже повністю сплагіатив Гітлера (відео)

Новий нацистський режим Володимира Путіна продовжує набирати обертів. Історики проводять доволі чіткі аналогії між політикою Третього райху та агресією Кремля, передають Патріоти України.

– Ми дивимося на кроки Гітлера і нацистської Німеччини. Ми бачимо окупацію Австрії і проведення референдуму уже в окупованій території. Та сама історія в Криму, – наголошує голова інституту національної пам’яті Антон Дробович.

Стиль війни та ставлення до людського життя у нацистів та росіян ідентичні. За словами історика Кирила Галушка, і Гітлер, і Путін у свої плани ведення війни завжди закладають терор мирного населення, щоб задавити морально.

Навіть звернення обох диктаторів перед початком повномасштабного вторгнення були подібними. Вони вкладають у війну так зване звільнення та закликають бійців країни, на яку нападають, скласти зброю.

Психотерапевти чітко відслідковують у диктаторів психічний розлад особистості, під час якого людина стає підозрілою, незадоволеною та одержимою певною ідеєю, яка згодом стає зверхідеєю. За словами психологині Марини Діденко, і у Гітлера, і у Путіна є ідея врятувати певний народ. Вона називає це комплексом месії.

Окрім того, росіяни навіть мають свою свастику. Нею стала літера Z. Спочатку вона була лише на техніці агресорів. А тепер пропаганда змушує складати цю літеру навіть тяжкохворих дітей у мороз.

Американський юрист Бен Ференц, який судив нацистів висловив, що хотів би побачити Путіна на лаві підсудних. Але це за умови, якщо той схибить і не закінчить життя самогубством у бункері, як це зробив Гітлер. Бену Ференцу – 102 роки, але він впевнений, що доживе до цього моменту.

"Надто рано, щоб піти, але його вже немає": У родині Френсіса Нганну сталася страшна трагедія

вівторок, 30 квітень 2024, 17:56

Титулований боєць UFC Френсіс Нганну, який зумів у дебютному бою у професіональному боксі відправити в ноудаун самого Тайсона Ф'юрі, повідомив про смерть свого синочка, якому було лише 18 місяців, передають Патріоти України. «Надто рано, щоб піти, але ...

Більше не звинувачують? Суд зняв електронний браслет із митрополита Павла

вівторок, 30 квітень 2024, 17:52

Печерський районний суд не продовжив митрополиту УПЦ МП Павлу зобов’язання носити електронний засіб контролю. Про це у коментарі "РБК-Україна" розповіла прес-секретар Київської обласної прокуратури Олена Ковальова, передають Патріоти України. Сьогодні ...