Літо бере реванш: В Україну повертається спека. Неділя переважно очікується сонячною

Погода в Україні 16 серпня

У неділю, 16 серпня, погода в Україні буде теплою і сонячною. Максимальна температура вдень прогнозується +28 градусів Цельсія.

Як повідомляє пресслужба Укргідрометцентру, дощі з грозами очікуються лише в Закарпатській області. На решті території України опадів не передбачається.

У денний час доби температура по всій країні очікується в межах +26...+28 градусів. Уночі стовпчики термометра опустяться до позначки +11...+13.

Найтепліше буде на півдні України: удень до +28, вночі температура впаде до +14...+16 градусів.


У Києві та області 16 серпня погода очікується теплою та сухою, без опадів. Удень стовпчики термометрів піднімуться до +24...+26, уночі – +11...+13 градусів.

Погода в Києві та області 16 серпня


Підвищення пенсій з 1 квітня зачепить не всіх українців: Все, що треба знати

четвер, 28 березень 2024, 14:37

З 1 квітня в Україні заплановане збільшення мінімальної зарплати, що вплине на деякі соціальні виплати, передають Патріоти України. Як пише biz.nv.ua, зокрема, після цього мають підвищитися пенсії громадян віком 65+ з повним страховим стажем (35 років...

"Сталося через укус кліща": Спливли подробиці смерті ексфутболіста збірної України Шершуна

четвер, 28 березень 2024, 14:24

Відомий український футболіст Богдан Шершунпомер 7 січня у Бельгії від раку мозку, до якого призвів укус кліща. При цьому лікарі надто пізно зуміли діагностувати тяжку хворобу, яка спричинила смерть ексгравця національної збірної у віці 42 років, пере...