Літо серед зими: Синоптик здивувала українців прогнозом погоди на вихідні

Найближчими вихідними, 21 та 22 грудня, в Україні знову очікується підвищення температури повітря. За прогнозом української синоптикині Наталії Діденко, в суботу й неділю українців чекає своєрідне літо серед зими - з неочікуваними дощами. Про це вона написала на своїй сторінці у Facebook, передають Патріоти України.

"Наше українське потепління, певно, надихнулося австралійським літом. Але, хай Бог милує, такого літа. Адже в Австралії повітря просто горить, досягає і перевищує температуру повітря +40 градусів!" – попередила метеорологиня.

За її прогнозом, 21 грудня у більшості областей України упродовж дня очікується +5…+10, на заході та півдні буде до +7…+13 градусів.

Дощі з’являться в суботу лише у західних регіонах, а в неділю поширяться на значну частину території України. А вітер, який задуватиме з південного заходу, часом буде поривчастим і сильним.

Що ж до синоптичної картини у Києві, то у вихідні вдень буде до +7…+9 градусів, однак це потепління очікується з хмарами й вітром.

У суботу буде сухо, а в неділю у столиці подекуди падатиме невеликий дощ. Водночас уже з понеділка опадів побільшає.

Як зауважила синоптикиня, український помірно-континентальний клімат – один із найсприятливіших, але люди чомусь постійно ним незадовлені.

"Атмосфера, на щастя, зайнята своїми справами і не дуже прислухається до цієї синоптичної охлократії", – додала вона.

Крім цього, Діденко забігла трохи наперед і зауважила, що у передноворічний тиждень в Україні спершу буде тепло й з опадами, а похолодання настане орієнтовно з 28 грудня.

У культового паризького кабаре Мулен Руж в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка (відео)

п’ятниця, 26 квітень 2024, 0:55

У ніч на 25 квітня в Парижі обвалилися лопаті знаменитого вітряка Мулен Руж. Падіння також пошкодило фасад паризького кабаре, розташованого в паризькому районі Пігаль. Про це повідомляє телеканал BFM TV. . Оскільки інцидент стався вночі, обійшлося бе...

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...