Літо все: Синоптик попередила про зміну температури в Україні (карта)

В Україні погода у вівторок, 27 серпня буде тепла, а місцями посушлива і без опадів. Про це в Facebook розповіла народний синоптик Наталія Діденко, зазначивши, що серпень підбирається до осені потихеньку, повідомляють Патріоти України.

"Начебто температура повітря висока, літня, проте саме поєднання спеки і сухої тривалої погоди так висушує і скручує листя в якісь іржаві кандибобери, що сумнівів не залишається – скоро Перше вересня", – зазначила вона.

Діденко розповіла, що 27 серпня погоду України знову буде визначати антициклон, який не принесе дощі. "Бо сухе повітря, пересушене довкілля та курява з пилюкою домінуватимуть в Україні найближчими часом. Температура повітря протягом дня складе + 26 + 32 градуси, на північному сході і сході очікується + 23 + 27 градусів", – додала вона. На півдні країни середня температура буде + 15 + 21, на північному сході + 10 + 14 градусів.

У Києві вівторок, 27 серпня погода буде сухою і спекотною, вдень близько +27 градусів. Температура на спад піде тільки в четвер, 29 серпня. Але дощів теж не передбачається.

"Тому пийте більше води, поливайте квіти і не забувайте ставити на вулиці мисочки з водою для бездомних тварин. Ще літо, тому милуємося їм", – додала Діденко.

Водій загинув на місці: На Чернігівщині автівка врізалася в блокпост (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:50

В Чернігівській області 27 березня водій Renault Scenic на виїзді з міста Корюківка врізався у блокпост і загинув. Про це повідомляє обласна поліція, передають Патріоти України. Зазначається, що 23-річний водій автомобіля Renault Scenic не впорався з к...

Вагітній жінці світить в'язниця через... критику томатного пюре в соцмережі (фото)

четвер, 28 березень 2024, 13:30

Жінка може потрапити до в'язниці після того, як написала критичний відгук про банку томатного пюре. Про це пише Daily Star, передають Патріоти України. Виробник Erisco Foods заявив, що 39-річна Чіома Околі завдала шкоди репутації їхнього бренду, коли н...