Літо забарилось, однак відіграється: Прогноз погоди в Україні з 21 червня по 4 липня

Нарешті в Україну прийде довгоочікуване тепло і навіть спека. Люди скучили вже за теплом через сильні дощі та гроз протягом попередніх тижнів.

Погода готується до карколомного розвороту. В період з 21.06 по 04.07 температура повітряних мас стане вище на 1-2 градуси в порівнянні з середньостатистичними показниками за останні 5 років. Прогноз погоди виглядати наступним чином:

температура 25 градусів;

в середньому протягом 4-5 днів в деяких регіонах будуть простежуватися дощі;

вологість 65%;

помірний вітер.

Жителі Києва насолоджуватимуться сонячною, проте не спекотною погодою. Температура повітряних мас складе 25 градусів, очікується помірний вітер зі швидкістю 2 м / с, тиск на рівні 760 мм рт. ст., мала хмарність. Нічна температура буде дорівнює 18 градусів тепла.

Згідно офіційного інтернет-порталу Pogoda Meta, клімат Одеси буде наближатися до субтропічного. Температура повітря буде на рівні 26 градусів, однак відсутність вітру і низький рівень вологості в 40% будуть надихати на думки, що за вікном 29-30 градусів. Температура морської води прогріється до рівня 22-23 градусів.

У Дніпрі погодні умови також будуть сприятливими для організації відпочинку поблизу річки чи озера. Температурний показник зупиниться на позначці в 26 градусів, однак з 21 по 23 червня максимальна позначка буде дорівнювати 30 градусам, вологість 50-60%, вітер зі швидкістю 3,5 м / с. Протягом трьох днів прогнозується хмарність з проясненнями, 28 червня - короткочасний дощ.

Жителів Львова чекає зміна погоди, адже з 21 по 25 червня прогнозується сонячна погода з максимальною температурним показником в 28 градусів, а починаючи з 26 червня по 2 липня на територію повернуться затяжні дощі. В середньому протягом двох наступних тижнів вологість буде 70%.

У Харкові також погода буде нестабільною: сонячні дні будуть змінюватися на дощові, коливання температурного режиму будуть від 25 до 31 градуса, вологість в межах 75%.

Прогноз погоди в курортних містах держави

Узбережжя Азовського моря вже заповнюється туристами. Такі курортні міста як Бердянськ, Кирилівка, Приморськ та інші поступово входять в спекотний літній графік. Температура повітря буде коливатися протягом наступних двох тижнів від 26 до 29 градусів вдень, вночі температурний стовпчик досягати максимальної позначки в 24 градуси, температура морської води складе 23-24 градуси.

На Причорноморському узбережжі, температура води прогріється до 22 градусів тепла в Одесі та Скадовську, а у Вилковому - до 24 градусів.

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку (фото)

субота, 20 квітень 2024, 16:19

У Києві п'яний водій не врахував розмір вантажу і розніс заправку в Голосіївському районі. Про це повідомила патрульна поліція Києва та оприлюднила відповідні фото, передають Патріоти України. "У Голосіївському районі інспектори отримали повідомлення п...