Літри горілки та звернення до шаманів за допомогою: СБУ виклала свіже перехоплення розмови окупанта

У перехопленому співробітниками спецслужб України телефонній розмові російський окупант, мало не плачучи, каже співрозмовнику, що два тижні пробув у Чорнобильській зоні, де вживав спиртне, а тепер хоче вижити за всяку ціну, тому просить у шаманів про допомогу. Про це йдеться в повідомленні СБУ, передають Патріоти України.

"Бувалі російські воїни зізнаються рідним, що війна в Україні перевершила їх втрати в Чечні, а за рівнем опору – Сирію. Вони відверто ненавидять свою владу і розуміють, що ніхто не ставиться до них, як до людей", — сказав агресор.

Окупант каже, що перебуває у складі угруповання, яке намагається наступати на Київ. "Уявляєш, ми під Чорнобилем два тижні стояли, нас всіх в бій кинули, содоміти прокляті. Наша держава, всіх ненавиджу, до такої-то матері", - каже агресор.

Крім того, російський солдат просить співрозмовника провести у шаманів обряд, помолитися за нього і поставити "оздоровчу" свічку. Окупант каже, що в майбутньому має намір ухилятися від військової служби в РФ і зізнається, що за останні тижні випив стільки горілки, скільки ще ніколи в житті не пив.

"Що ж, наші військові доведуть до логічного завершення процес, запущений опроміненням ЧАЕС! І шаманські обряди тут безсилі", - підсумували в СБУ.

"Я однозначно повернуся": Мілевський розповів, які функції хоче виконувати в київському "Динамо"

середа, 24 квітень 2024, 23:16

Колишній нападник київського Динамо та збірної України Артем Мілевський хоче працевлаштуватися у столичному клубі, інформують Патріоти України. У коментарі SportArena ексфутболіст заявив, що хотів би шукати для Динамо нападників, які схожі на нього. «Я...

Титулований український плавець розповів, чому у ТЦК відмовились брати його в армію

середа, 24 квітень 2024, 21:41

Відомий український плавець, який нині працює в Європі, Олег Лісогор пригадав, як на початку повномасштабного вторгнення вирішив піти в армію, передають Патріоти України. «Перші пару тижнів в мене були свої клопоти у Броварах. Потім пішов до ТЦК. Я ж і...