"Люблю тебе незалежно від того, що ти робиш!": Син Повалій привітав матір-путіністку з днем народження (відео)

Син української співачки Таїсії Повалій, яка живе в РФ та активно підтримує політику Кремля, привітав маму-путіністку з днем народження. 10 грудня та відзначила 58-річчя. Денис Повалій на честь свята вирішив показати запис виступу із зрадницею на пропагандистському "Первом канале", зйомки якого проходили 24 лютого 2022 року. Привітання Денис розмістив на особистій сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Він написав, що любить маму незалежно від її позиції та вчинків. "З днем народження, люба матусю! Знай, що я люблю тебе незалежно від того, що кажуть (і що ти робиш чи ні)", – запевнив син путіністки.

Він опублікував фрагмент ефіру телепередачі "Дві зірки", який записувався якраз у день повномасштабного вторгнення російських окупаційних військ в Україну. Поки рідну Київську область Повалій атакували ракетами, вона із сином розважала глядачів "Первого канала" – головного розсадника кремлівської пропаганди.

"За іронією долі цей епізод було знято саме 24.02.2022... Я тільки сподіваюся, що краще попереду. Але передусім ми всі маємо молитися за мир!" – написав Денис Повалій.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...