"Люблю Україну і українців": Зеленський надав громадянство черниці з Індії

У 2017 році сестра Ліджа організувала допомогу військовослужбовцям в зоні проведення АТО.

Сестра Ліджа отримала українське громадянство. Фото: Державна міграційна служба.

Президент Володимир Зеленський надав громадянство України черниці з Індії Пайяппіллі Варід Ліджа. Про це повідомляє Державна міграційна служба, передають Патріоти України.

У четвер, 11 липня, керівник міграційної служби Закарпатської області Ігор Михайлишин вручив їй паспорт громадянина України у формі ID-карти. Отримуючи паспорт, сестра Ліджа зазначила: «Я ніколи не відчувала себе тут чужою. Бог хотів бачити мене в Україні, оскільки має плани по кожному з нас. Я люблю Україну і українців».
Сестра Ліджа добре відома не тільки в Закарпатті, а й далеко за його межами. Жінка 15 років тому прибула на Закарпаття з місіонерською місією. Монахиня проводить численні духовні зустрічі, молитви і духовне зцілення. Як настоятелька монастиря Згромадження Сестер Святого Йосипа де Сен-Марк Мукачівської єпархії Римо-Католицької Церкви, крім духовної роботи, бере активну участь у різноманітній громадській діяльності.
Зусиллями сестри Ліджа були залучені кошти від меценатів Німеччини для відкриття при монастирі геріатричного пансіонату для опіки над одинокими літніми людьми. Щотижня від 300 до 1000 соціально незахищених людей різних віросповідань і національностей отримують підтримку при монастирі. У 2017 році сестра Ліджа організувала допомогу військовослужбовцям в зоні проведення АТО.

"Прошу звинувачувати у моїй смерті Путіна і росіян": Нові подробиці щодо загибелі жінки в дендропарку Кропивницького

вівторок, 7 травень 2024, 23:55

У дендропарку у Кропивницькому Кіровоградської області 7 травня жінка впала з оглядового колеса. Факт її загибелі "Суспільному" підтвердила речниця поліції області Віталіна Бевзенко, нагадують Патріоти України. З її слів, інформація на номер 102 надійш...

Зал підспівував: alyona alyona та Jerry Heil довели до сліз промовистим номером про силу жінок

вівторок, 7 травень 2024, 23:33

У Швеції на сцені міжнародного конкурсу "Євробачення-2024" дует alyona alyona та Jerry Heil приголомшив виконанням пісні Teresa & Maria, передають Патріоти України. Виконавиці вийшли боротися за місце у фіналі під номером п'ять. У цей час зала затамува...