Любов до кебабів виявилася фатальною: У Ліоні затримали стрільця, який поранив православного священика

Підозрюваного затримали у кебабній в 3-му окрузі Ліона і заарештували.

Кебаби допомогли спіймати злочинця. Фото: соцмережі.

Чоловіка, який в суботу, 31 жовтня, відкрив стрілянину поруч з церквою в Ліоні і поранив священика православного храму, затримали. Про це повідомляє французьке видання Lyonmag, передають Патріоти України.

Постріли пролунали близько 16.00 за місцевим часом біля храму на вулиці Сан-Лазар. Зловмисник стріляв двічі, священик отримав важкі поранення. Медики спочатку надавали священнослужителю допомогу на місці, пізніше його доставили до лікарні.

Підозрюваного затримали у кебабній в 3-му окрузі Ліона і заарештували. Видання повідомляє, що зброї при собі у нього не виявили. Ліонська прокуратура спільно з антитерористичним підрозділом прокуратури Франції розпочала розслідування у справі про замах на священика. Там також зазначили, що на даний момент не виключається жодна з версій з приводу мотивів події.

Була готова померти: Зірка українського тенісу ледь не загинула на Мальдівах

четвер, 28 березень 2024, 21:03

Українська тенісистка Марта Костюк (№ 26 WTA) розповіла про те, як мало не загинула на заняттях серфінгом. Дівчина зізналася, що готова була померти під час відпочинку, передають Патріоти України. «Якось ми займалися серфінгом у Лос-Анджелесі і мій чол...

9 з 10 солдат на передовій мають проблеми з ігроманією, - нардеп Гончаренко

четвер, 28 березень 2024, 20:41

Військові звертають увагу на появу нової проблеми - епідемії ігроманії, зокрема, в лавах ЗСУ на передовій. Про цю проблему пишуть в соцмережах, передають Патріоти України. Як зазначив народний депутат Олексій Гончаренко, це не просто проблема: 9 з 10 с...