Любов до цукерок коштувала чоловікові життя - виявилося, вони можуть підвищувати тиск

54-річний американець протягом декількох тижнів щодня з'їдав по півтора пакета цукерок, і така дієта закінчилася фатально: чоловік втратив свідомість і помер у лікарні наступного дня, передають Патріоти України.

"У нього була погана дієта, що складалася в основному з декількох упаковок цукерок в день, - повідомило видання New York Post. - Три тижні тому він змінив свої звичайні льодяники на лакрицю. Приготовані на основі кореня солодки солодощі містять гліциризинову кислоту, яка знижує рівень калію і може викликати гіпертонію, метаболічний алкалоз, фатальну аритмію і ниркову недостатність".

Крім нездорової дієти, чоловік також викурював по пачці сигарет на день: його стаж курця становив 36 років. "Навіть невелика кількість солодки, яку ви з'їсте, може трохи підвищити ваш артеріальний тиск", - попередив доктор Ніл Бутан, кардіолог з Массачусетської лікарні загального профілю, який описав цей випадок в медичному журналі The New England Journal of Medicine.

Управління з санітарного нагляду за якістю харчових продуктів і медикаментів США попереджає, що вживання всього лише 50 грам лакриці в день протягом двох тижнів може призвести до порушень серцебиття.

"С*ки московські": Російський тренер брудно облаяв волейболісток після поразки

четвер, 25 квітень 2024, 11:44

Головний тренер російського волейбольного клубу «Ленінградка» Олександр Кашин емоційно відреагував на поразку від «Динамо». Зокрема, тренер з країни, чиї керівники люблять розповідати про «духовні скрєпи», назвав своїх суперниць «московськими с*ками», ...

Нова "бавовна": У російському Омську горять ємності з нафтопродуктами

четвер, 25 квітень 2024, 11:28

25 квітня в російському Омську на Красноярському тракті спалахнули три ємності з нафтопродуктами. Площа пожежі становить 500 квадратних метрів, передають Патріоти України. Деталі: Повідомляється, що на Красноярському тракті горять три ємності з нафтопр...