Любов скінчилась:? Наречений кинув наречену через те, що не отримав обіцяний тестем холодильник

В Індії наречений кинув наречену через те, що не отримав у посаг холодильник

В Індії наречений повернувся додому без нареченої через посаг, передають Патріоти України.

На околицях міста Барейлі, штат Уттар-Прадеш, наречений на ім'я Шахбад Аамір кинув наречену біля вівтаря і повернувся додому з весільною процесією. Причина виявилася у відсутності обіцяного батьком нареченої посагу на весіллі. Згідно з домовленістю з тестем, до нього мали увійти піджак, штани, мотоцикл, холодильник та кулер.

За чутками, чоловік не зміг виконати обіцянки та віддати нареченому ці речі через бідність. При цьому сім'я нареченої витратила на організацію весілля значну суму.

Першим відсутність потрібних речей помітив батько нареченого, коли пішов оглянути мотоцикл. Не знайшовши ні його, ні решти речей, він почав лаятися з гостями з боку нареченої. До нього приєдналися гості з боку нареченого, почалася бійка. На додаток наречений із нареченою теж побилися між собою.

Пізніше, не піддавшись на умовляння, наречений, його сім'я та інші гості з його боку вирушили додому. Мати нареченої Заріна Бегум після інциденту вирушила в поліцію і подала на нареченого скаргу через зірване весілля. Вона також вказала, що гості з боку нареченого били жінок перед від'їздом.

Молочка перетворюється для більшості українців на розкіш: Експерти прогнозують подальше зростання цін

субота, 27 липень 2024, 19:00

У червні зростання цін на продукти прискорилося і стало найбільшим з початку 2024 року, нагадують Патріоти України. Восени ще подорожчають п’ять категорій продуктів, серед них і молоко. . Скільки зараз коштує молоко в Україні та чому ціна на нього зро...

Музичний фестиваль "Рандеву" в Юр Малі: Вєрка Сердючка зі сцени звернулася до Алли Пугачової (відео)

субота, 27 липень 2024, 18:00

26 липня, стартував щорічний музичний фестиваль "Рандеву" в Юрмалі, який організувала латвійська співачка Лайма Вайкуле. Не секрет, що на захід вона запросила і українських виконавців, зокрема, Настю Каменських, Макса Барських, ALEKSEEV та Вєрку Сердюч...