Любов зла..: Американка заплатила $10 тис. за порятунок ... курки

За саму операцію Нотнагель з чоловіком віддали 7,5 тис. доларів, візити до лікарів і аналізи обійшлися в 2,5 тис. доларів.

Американка Селета Нотнагель з Колорадо заплатила 10 тисяч доларів, щоб врятувати свою улюблену курку — дворічну представницю породи маран, передають Патріоти України з посиланням на іноземні ЗМІ.

Нотнагель купила курку на ринку на 12 доларів. Але вона не планувала робити з неї обід — замість цього вони стали найкращими друзями. Птаха отримала ім'я — Блу — а також постійно ходила в новому красивому одязі, їла різні смаколики і сиділа на руках у господині.

У березні минуло року Нотнагель помітила, що курка поводиться незвично — перестала «бурчати» на руках у жінки, а потім стала дуже млявою. Тоді Нотнагель зрозуміла, що їй потрібно везти птаху до ветеринарів: курці зробили рентгенівський знімок, УЗД, ЕКГ та аналіз крові. Підсумок — підозра на рак.

Щоб підтвердити діагноз Нотнагель звернулася до ветклініки при Університеті Колорадо для додаткових аналізів. Там не знайшли у птахи ознак онкологічного захворювання, але поставили інший діагноз: вроджена вада серця — відкрита артеріальна протока.

«Ми з нею споріднені душі. Я сказала чоловікові, що якщо Блу помре, нехай викопує могилу відразу для нас двох. Я просто не уявляю, як буду жити без неї. Вона крута птаха», — згадує жінка.

В результаті Блу стала першою куркою, якій усунули подібний дефект.

На всю операцію було потрібно близько півгодини, а вже через пів дня після операції з птахою вже все було добре — вона знову стала активною. За саму операцію Нотнагель з чоловіком віддали 7,5 тис. доларів, візити до лікарів і аналізи обійшлися в 2,5 тис. доларів.

«Це сила-силенна грошей. Але будь-хто віддав би їх заради здоров'я дітей або собаки. Ви б і оком не моргнули, якби я сказала, що витратила десять тисяч на собаку, щоб вилікувати її. Я б точно зробила це і знову. Вона — член нашої сім'ї», — каже Нотнагель.

Винятки з закону: Ось кому не треба особисто йти до ТЦК

четвер, 2 травень 2024, 18:56

Що ближче новий закон про мобілізацію до набуття чинності (18 травня), відкриваються все більше нових сюрпризів, які підготували для українців законодавців. І один з них - неможливість оновити особисті дані про себе без обов'язково відвідування ТЦК та ...

Спершу була сварка: В Угорщині жорстоко вбили українця

четвер, 2 травень 2024, 18:45

У Будапешті внаслідок суперечки та бійки українець отримав смертельні ножові поранення і помер на місці. Про це повідомляє пресслужба поліції, передають Патріоти України. За даними правоохоронців, 1 травня до Центру управління діяльністю Головного упр...