"Любил бы - уже убил бы себя": У справі спаленої в Запоріжжі дівчини з'явилися нові подробиці

Адвокати Віталія Чайковського намагаються допомогти йому піти від відповідальності.

Анастасія Ковальова. Фото: соцмережі.

У Запоріжжі адвокати заарештованого Віталія Чайковського, який облив бензином і підпалив свою кохану, 22-річну Анастасію Ковальову, намагаються перекваліфікувати обвинувачення. На сторінці "Це Запоріжжя" в Instagram закликали відгукнутися будь-яких свідків інциденту, передають Патріоти України.

"Важливий пост! Поліція розшукує будь-яких свідків трагедії, яка трапилася з Настею Ковальовою. Зараз адвокати підозрюваного хочуть спробувати перекваліфікувати статтю, і це може допомогти піти йому від відповідальності. Для того, щоб покидьок поніс покарання, потрібно зібрати всю інформацію. Якщо ви в день трагедії 2 липня щось бачили або чули, прохання повідомити в Хортицьке відділення поліції", - йдеться в повідомленні.

Інтернет-користувачі обговорюють новій поворот у справі:

"Він не хотів підпалювати! Облив - так! Налякав - так! Але сам підпал стався випадково!!! І це сумно для всіх".

"Цікаво, як адвокат аргументує. Проходив повз, випадково хлюпнув бензину, а вона себе підпалила??? Тут ніщо не може виправдати цього дебіла. То не може бути".

"Урод цей Віталій (здається так звуть), позбавив дівчину життя - будь добрий, відповідай за це! Сподіваюся, що понесе покарання в повній мірі".

"Якби він так сильно любив її, як він це говорить, то вже сам би вбив себе. Не зміг витримати, значить така любов була".

Цифри можуть стати неприємним "сюрпризом": Кому та коли можуть підвищити суми в платіжках за світло

неділя, 28 квітень 2024, 6:28

Невчасне подання показань лічильника електроенергії може призвести до підвищенних рахунків за світло через розрахунок за середньодобовим обсягом споживання. Важливо подавати показання своєчасно: за два дні до закінчення поточного календарного місяця та...

Маловідомі факти історії: Данило Галицький не перший наш король, інший князь отримав цей титул значно раніше, а Русь-Україна - статус королівства аж до ХХ століття

неділя, 28 квітень 2024, 6:15

В середні віки королівський титул надавався владою або Римських понтифіків, або очільниками Священної Римської імперії (папи та імператори довгий час змагались за виключне право на цей привілей,-ПУ). Тому найвпливовіші правителі Русі після прийняття хр...