"Любимые не умирают": Кошовий розчулив українців листом до батька

Євген Кошовий зізнався, що шкодує про те, що довше не поспілкувався з батьком в його останній день перед відходом з життя.

Один із акторів "95 кварталу" Євген Кошовий зворушив Мережу своїм зверненням до покійного батька. Тату гумориста могло б виповнитися 74 роки. Про це Кошовий написав на своїй сторінці в "Інстаграм", передають Патріоти України.

Кошовий, звертаючись до покійного батька, розповідає йому про те, що у нього четверо онуків. Дві дівчинки і два хлопчики. "Им не будет стыдно за своих родителей, как ты и хотел. Мы следуем твоему примеру", - пише гуморист.

"Прости и спасибо тебе за все, что ты мне дал, ПАПА. СЕГОДНЯ ТЕБЕ БЫЛО БЫ 74", - додав він.

"Как красиво сказано... я прослезилась... Любимые не умирают, они всегда в наших сердцах", - пише поклонниця. "Как приятно, когда с таким теплом и пониманием отзываются дети о своих родителях... Светлая память. Он бы вами очень гордился!" - додала інша. "Страшно терять близкого человека....И последние ПРОСТИ сказать не сможешь, его уже нет...сочувствую и понимаю!" - коментує фанатка.

Нові правила: Мін'юст назвав число засуджених за вбивство, які отримають право вийти достроково

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:59

Потенційний мобілізаційний резерв - це 2,2 тис. осіб, засуджених за вбивство. Такі дані назвала заступниця міністра юстиції Олена Висоцька у інтерв'ю з "Главкомом". «Наразі картина щодо ув’язнених за статтею 115 Кримінального кодексу («Умисне вбивство»...

Якщо у чоловіка немає військового квитка з собою: Яке покарання передбачено законом

п’ятниця, 17 травень 2024, 14:37

Від 18 травня чоловіки повинні носити з собою військовий квиток або тимчасове посвідчення військовозобов'язаного. Якщо цього документа не буде з собою - можуть виписати повістку. Адвокат Роман Сімутін пояснив всі нюанси. "Відповідальність за відсутніс...