"Любимо Україну й будемо любити": Ексчоловік Ані Лорак передав "подарунок" російським військам

Колишній чоловік співачки-зрадниці Ані Лорак, турецький бізнесмен Мурат Налчаджиоглу, на відміну від своєї колишньої, дуже підтримує Україну, зазначають Патріоти України.

Мурат, який має турецьке громадянство, з початком повномасштабної війни не виїхав з України, а розгорнув тут бізнес і активно допомагає нашій країні. 3 червня Налчаджиоглу одружився з візажисткою з Києва Лілією. Весілля закохані відгуляли у Конча-Заспі.

І навіть на своєму святі турецький бізнесмен висловив свою любов до України і підняв за неї тост: "Любимо Україну і будемо любити. Російською спілкуємося, але з українською душею" – сказав колишній Лорак.

Окрім того, Мурат поділився, що не так давно передав "подарунок" російським окупантам. У сторіз своєї сторінки в Instagram бізнесмен розмістив фото, на якому зображені боєприпаси, на яких Мурат написав: "Мурат Налчаджиоглу, за Україну". бізнесмен взяв участь в ініціативі Укроборонпрому, в рамках якої музиканти, військові та громадські діячі залишають на новеньких боєприпасах послання своїм ворогам.


Мобілізація громадян від 50 років буде чи ні? Нардеп пояснив нюанси

четвер, 26 вересень 2024, 23:55

Директива Командування Сухопутних сил дозволяє мобілізовувати чоловіків 50-60 років винятково за окремим мобілізаційним розпорядженням. Це підтвердив народний депутат, член комітету з нацбезпеки й оборони Верховної Ради Федір Веніславський у коментарі ...

Поки інші ледь зводять кінці з кінцями: Зарплати чиновників в Україні перевищили 55 тис. грн - хто отримує найбільше

четвер, 26 вересень 2024, 22:25

У серпні 2024 року середня зарплата в держустановах зросла на 44,6% і перевищила 55 тисяч гривень, причому керівники стратегічних установ, таких як НКРЕКП (Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг)...