Любить зніматися оголеною: На відому ню-модель з Дніпра напав таксист Bolt - "мені прилітає удар по голові ззаду"

Відома модель з Дніпра Ася Мікович повідомила, що на неї напав водій служби таксі Bolt. За словами дівчини, таксисту не сподобалася поза - вона закинула ногу на ногу. Деталі інциденту Мікович описала на своїй сторінці в Instagram, зазначають Патріоти України.

Фотомодель Анна Мінюкова (Ася Мікович) розповіла, що ввечері викликала таксі, щоб доїхати після роботи додому. По дорозі вона слухала онлайн-лекцію в навушниках і сіла в автомобіль на заднє сидіння, закинувши ногу на ногу.

"Через навушники чую обурення таксиста - його схвилювала моя поза. На що ввічливо відповідаю, що він може відсунути переднє сидіння, якщо йому заважають мої ноги. Але у людини своя реальність, і нічого не пояснивши, він скасовує поїздку. Пропоную йому зв'язатися зі службою підтримки та почекати заміну машини, раз у нього різко помінялися плани. Чекати ще 15 хвилин на вулиці я не була готова", - описала ситуацію дівчина.

У якийсь момент вона зрозуміла, що водій її зараз вдарить і вирішила вийти з машини від гріха подалі. "Боковим зором бачу, що він виходить за мною. Починаю бігти. Розумію, що бігла повільно в момент, коли мені прилітає удар рукою по голові ззаду. У сльозах добігаю до людей, сховавшись за якимось хлопцем бачу, що таксист поміняв траєкторію і тепер біжить назад до машини, щоб швидше поїхати", - розповіла Мікович.

Вона зазначила, що водій швидше за все перебував у неадекватному стані, можливо в алкогольному або наркотичному сп'янінні.

Реакція служби таксі Bolt

Як повідомила Мікович, вона звернулася в службу підтримки та отримала стандартну відповідь від компанії: "нам дуже шкода, що ви стали учасником цьому неприємної ситуації". Дівчина звернулася в поліцію і написала заяву на водія.

Хто така Ася Мікович

Модель з Дніпра стала відома у 2019 році. Вона зробила гучну заяву в соціальних мережах з приводу парі між Володимиром Зеленським і мером міста Борисом Філатовим.

Суть парі була в тому, що якщо до 14 вересня міст не відкриють, то мер піде у відставку. А Мікович вирішила епатажно підтримати Філатова і пообіцяла роздягнутися на мосту, якщо той виграє парі. Свою обіцянку вона виконала, але потім всі фотографії в стилі ню з соцмереж видалила.

"Літній сеньйор просто спить?": Бразилійка привезла в інвалідному візочку до банку труп, на котрого намагалась оформити кредит

п’ятниця, 19 квітень 2024, 4:15

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo. . Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 ре...

Посол розповів, як змінилося ставлення Ізраїлю до українських біженців за останні два роки

п’ятниця, 19 квітень 2024, 1:45

Ізраїль став набагато відкритіший до співпраці з Україною. Українським біженцям надається безпрецедентна допомога, зокрема їм продовжують туристичні візи та дали право на роботу. Про це в інтерв’ю "Главкому" розповів посол України в Ізраїлі Євген Корні...