Любитель Цоя пообіцяв повернутися: Чим закінчилася історія з підлітком із Одеси, який обматюкав нардепку у Львові

Підліток з Одеси, який на одній із вулиць Львова виконував під гітару пісні Віктора Цоя, а на зауваження народної депутатки Наталії Піпи щодо російської мови відповів нецензурними словами, поїхав додому після перебування в дитячому притулку. Покидаючи Львів, він пообіцяв повернутися до львівського притулку, але вже як відвідувач. Про закінчення цієї історії нардепка, яка заявила на вуличного музиканта до поліції, написала на своїй Facebook-сторінці, передають Патріоти України.

“Якби людина не ображала і не матюкалася – я не викликала б поліцію", – зауважила Піпа, додавши, що на неповнолітнього склали протокол про адміністративне правопорушення не за російську мову та пісні, а за дрібне хуліганство.

За її словами, підліток перебував у притулку, поки Служба у справах неповнолітніх в Одесі не надала необхідні документи, “бо така вимоги закону і процедури”. “Хлопець виявився неповнолітнім, приїхав сюди без супроводу дорослих”, – пояснила нардепка.

Піпа додала до свого допису в соцмережі відео, на якому підліток розповідає, що у притулку до нього ставилися добре, лише надто рідко випускали палити. Він також зауважив, що притулок залишив у нього гарне враження, там, мовляв, дуже хороші хлопці, і пообіцяв повернутися туди, але вже як відвідувач.

Легендарний тренер назвав найкращого футболіста України

четвер, 25 квітень 2024, 23:55

Колишній тренер збірної України та Динамо Йожеф Сабо оцінив якість гравців національного чемпіонату, передають Патріоти України. За словами іменитого фахівця, найкращим гравцем є Володимир Бражко. «Немає в нас класних футболістів. Для мене № 1 — це Бра...

"Який із баби воїн!?": Олена Білозерська розповіла, як взяла зброю до рук

четвер, 25 квітень 2024, 23:41

Олена Білозерська – військова, яку час від часу "ховає" російська пропаганда. Вона вже не один рік захищає нашу державу на передовій, хоча раніше оточуючі ставилися до її бажання скептично воювати. В інтервʼю "Українській правді" вона розповіла, що час...