Любити монстра: Жінка подарувала своєму коханому на Валентина серце бідолахи жирафа

32-річна Мереліз Ван Дер Мерве з ПАР подарувала своєму чоловіку на Валентина серце жирафа, якого сама вполювала. Фотографію з серцем вона опублікувала у Facebook, інформують Патріоти України.

Світлина викликала обурення серед захисників тварин. Але жінка вважає, що полювання на старих тварин допомагає збереженню видів, що перебувають під загрозою в Південній Африці, повідомляє mirror.co.uk. Ван Дер Мерве почала полювати в 5 років. Вона вбила до 500 тварин, включаючи левів, леопардів і слонів.

Жирафа вона вбила в парку у провінції Лімпопо. Знайомий повідомив жінці, що там бачили старого жирафа. Ван Дер Мерве вважає, що її полювання створило роботу для 11 людей і принесло багато м'яса для місцевих жителів.

"Якщо полювання заборонять, тварини стануть не потрібними та зникнуть. Полювання допомогло повернути багато видів з межі вимирання. Єдині люди, які захищають цих тварин, - це мисливці за трофеями", - каже вона. Захисники тварин заперечують її аргументи.

На Київщині 5 підлітків "запросили в гості" та зґвалтували малолітню дівчинку

субота, 20 квітень 2024, 18:15

У Київській області судили 5 підлітків через групове зґвалтування малолітньої дівчини. Серед підозрюваних - дорослий хлопець, студентка 1 курсу училища, яка має на утриманні дитину, учень 9 класу та дві учениці 8 і 9 класів. Про це йдеться у вироку Вас...

"Це сигнал, що надурили": Військовий-нардеп розніс позицію влади щодо демобілізації в Україні

субота, 20 квітень 2024, 17:30

Відсутність закону про демобілізацію демотивує українських військовослужбовців. Якщо влада встановить бодай якісь, але чіткі терміни для демобілізації, то це навпаки спрацює в плюс та додасть бойової наснаги Збройним силам України. Про це телеканалу "Е...