Любив Україну і море: Помер контрадмірал Військово-морських сил ЗСУ Костров (фото)

На 72-му році життя помер контрадмірал Військово-морських сил ЗСУ Микола Костров, який стояв біля витоків українського військового флоту. Про це повідомляє пресслужба ВМС, передають Патріоти України.

Микола Костров закінчив Військово-морську академію, Академію Генерального штабу на Тихоокеанському флоті колишнього СРСР. Обіймав посади від командира групи атомних підводних човнів до начальника штабу дивізії підводних човнів. З 1992 року Костров - заст. командувача ВМС України, начальник Севастопольського гарнізону ЗС України.

"Він прийшов до лав ВМФ України в непростий час їх відродження, коли патріоти створювали в Криму вітчизняний військовий флот в умовах шаленої антиукраїнської кампанії в Криму", - зазначають в ВМС.

З 1993 по 1996 рік Костров займав провідні командні посади, в тому числі очолював штаб ВМФ, брав активну участь у підготовці перших далеких походів ВМФ України, провівши оперативно-тактичні навчання '' Море-96 ".

З початком російської агресії у 2014 році брав участь у відродження ВМФ в нових пунктах базування, наставляв нове покоління українських військових моряків. Про причини смерті Миколи Кострова не повідомляється.

Американець вчинив самопідпал біля будівлі, де судять Трампа

субота, 20 квітень 2024, 6:15

У Нью-Йорку, біля будівлі суду, де відбувався відбір присяжних у кримінальній справі експрезидента Дональда Трампа, чоловік вчинив самопідпал, повідомляє The New York Times. . Зазначається, що перед цим чоловік розкидав біля суду листочки з антиурядо...

В Одесі розпочався білкопад. Зоологи пояснили чому це відбувається і як небайдужі свідки можуть зарадити

субота, 20 квітень 2024, 5:58

Через власну допитливість білченята випадають з гнізда, а потім не можуть повернутися назад. В Одесі маленькі білочки, які нещодавно народилися, випадають з гнізд прямо на людей. Про це повідомили у комунальній установі "Одеський зоологічний парк". ....