"Любив жити на повну": Помер відомий український режисер Максим Арделян

Несподівано помер український режисер Максим Арделян, відомий завдяки проєктам "Таврійські ігри", "Золота Жар-птиця", М1 Music Awards. Його не стало уві сні на Різдво (у ніч проти 8 січня), передають Патріоти України.

Смерть знаменитості підтвердила його дружина Наталія Богданова. На своїй сторінці уFacebook жінка повідомила: "Він любив жити на повну, всім все організовувати, перебувати в центрі подій і дивувати".

Заслуженому діячеві мистецтв України було лише 42 роки. "Піти на Різдво уві сні – це особлива благодать і божа любов", – написала кохана режисера.Колега Арделяна Микола Баграєв заявив, що він був величезним оптимістом, душею компанії, мотором будь-якого свята, жив своєю роботою.

"Він переживав усі ці стреси, які, безумовно, залишали сліди на його здоров'і. Спочатку ковід, потім війна посилили його переживання, оскільки бути поза справою він не звик", – написав Баграєв.

Церемонія прощання з Арделяном призначена на 11 січня в селі Білогородка Київської області на Білому цвинтарі. Дружина режисера попросила приносити лише живі квіти, оскільки померлий не любив усе штучне. Цього ж дня в Києві відбудеться вечір пам'яті Арделяна.


Останній спекотний день. Синоптики запевняють, що погода щміниться до кінця тижня

четвер, 2 травень 2024, 8:50

2 травня в Україні переважатиме мінлива хмарність без опадів. . Лише у Сумській, Харківській та Луганській областях вдень місцями пройде невеликий дощ, повідомили в Українському гідрометцентрі. . Вітер буде північно-східний, на заході країни - півден...

"Це так не працює": Вчений розповів, у чому шкідливість БАДів

четвер, 2 травень 2024, 8:39

Маркетологи в Україні найчастіше спекулюють на БАДах, називаючи їх засобами "для покращення здоров'я". Але біодобавки не такі корисні, як здається на перший погляд. Про це в інтерв'ю "РБК-Україна" розповів відомий генетик і біогеронтолог, кандидат біол...