Людей немає, ціни космічні: У мережі показали відео з популярного українського курорту (відео)

Літо в Україні в самому розпалі, і в зв'язку з карантином все більше людей обирають місцеві курорти. Але, як виявилося, на узбережжі Чорного моря, а саме в Затоці не так вже багато туристів, передають Патріоти України.

Вся справа в тому, що номер на двох з кондиціонером і без кухні обійдеться в 45 євро, тобто 1300 гривень. Про це у своєму відеоблозі повідомив мандрівник Євген Панюта, який їздить по Україні та робить огляди курортів.

Він зазначив, що на самому курорті холодно і немає людей. Також він зазначив, що вони з дружиною зупинилися в готелі "Ірина", який і пропонує відпочинок за такими цінами.

Українці під відео обурилися такими цінами. Вони відзначають, що на самому курорті брудно і він не коштує таких грошей.

  • Був у Затоці два попередніх роки, минулий рік враження не дуже. Перетворили Затоку в смітник, все брудно. Якась частина туристів в Затоці білоруси, цим і можна пояснити відсутність туристів.
  • Затока - це не чисте море, а домішка лиману! Вода не солона як в Чорному морі. Так так так, КОМАРІ!!!!! ВЕЛИЧЕЗНІ !!!!! Це візитка Затки - там все в очеретах.!!!!! Людей немає, а ціни тримають! За що 1300? Найпростіший номер без своєї кухні, нормальної шафи столу, тумбочок, примітивний санвузол.
  • Вчора приїхала з Затоки, станція Лиманська, медуз вранці не було взагалі, в обід дуже багато і маленькі.

На відео вбивства поліцейського у Вінницькій області є наші військовослужбовці - Сухопутні війська ЗСУ

субота, 20 квітень 2024, 17:02

На відео з Вінницької області, на якому зафіксована перевірка поліцейськими автомобіля і стрілянина, внаслідок якої один поліцейський загинув і одиндістав поранення, є військовослужбовці однієї з частин Сухопутних військ Збройних сил України. Про це ві...

Пролунали постріли: У Чернівецькій області цивільні накинулися на працівника ТЦК

субота, 20 квітень 2024, 16:41

У Чернівецькій області місцеві скоїли масовий напад на працівників ТЦК та СП. Один з працівників ТЦК відкрив вогонь, передають Патріоти України. Як повідомляє прес-служба обласного ТЦК, інцидент стався сьогодні, поблизу села Чорногузи, під час здійснен...