Людей обіцяють суворо карати: У окупованому Криму стали "випивати" воду з батарей

Підприємство "Кримтеплокомуненерго" попередило, що таке використання води є незаконним.

Жителі анексованого Росією Криму використовують воду із систем центрального опалення для побутових потреб. Про це повідомили на сайті так званого уряду Криму, передають Патріоти України.

Підприємство "Кримтеплокомуненерго" попередило, що таке використання води є незаконним. "Розбір води з батарей і труб призводить до перерв теплопостачання і збільшення вартості тарифу на опалення. Вода із системи опалення може стати причиною інфекційного зараження людей навіть за простого миття посуду", – йдеться в повідомленні.

Також глава "Кримтеплокомуненерго" звернув увагу на те, що в період опалювального сезону перевірятимуться всі підозрілі квартири на предмет самовільного під'єднання та незаконного використання мережевої води. "Осіб, у чиїх будинках буде виявлено факти користування мережною водою, буде притягнуто до адміністративної відповідальності й покарано накладенням штрафів із зобов'язанням ліквідації незаконних врізок до системи опалення", – йдеться в повідомленні.

Новий скандал: На Закарпатті жінки напали на військових (відео)

п’ятниця, 19 квітень 2024, 19:14

19 квітня на Закарпатті стався черговий конфлікт між місцевими жителями та представниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК та СП). Про ситуацію розповіли у Закарпатському обласному ТЦК, передають Патріоти України. Там ...

В Україні змінюються умови військового обліку: Що тепер чекає на чоловіків

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:56

В Україні відбудуться зміни в умовах військового обліку завдяки новому закону про мобілізацію. Зокрема, чоловіки повинні будуть уточнити свої військово-облікові дані без очікування повістки. Крім того, запрацював єдиний реєстр "Оберіг" - там міститься ...