Людей поранили уламки скла: На вагон поїзда Стрий - Івано-Франківськ впало дерево (фото)

18 серпня у Стрийському районі на вагон приміського поїзда Стрий — Івано-Франківськ через шторм впало дерево, внаслідок чого постраждали пасажири та залізничники. Про це повідомляється в Telegram-каналі Укрзалізниці, передають Патріоти України.

«Всі постраждалі оперативно отримали першу допомогу, чотирьох пасажирів із різаними травмами забрала швидка, їхні життя в безпеці», — зазначається в повідомленні.

В Укрзалізниці додали, що поїзд продовжує рух із затримкою 1 год. 42 хв., а пасажирів пересадили з ушкодженого вагона до резервного, який залізничники причепили під час стоянки.

Про інцидент також повідомив Telegram-канал Мій Івано-Франківськ, зазначивши, що внаслідок падіння дерева у вагоні повилітали вікна і «деяких пасажирів посікло склом». Також Telegram-канал опублікував фото з ушкодженого вагону, на яких видно розбиті вікна і сліди крові.


Колишній чемпіон Латвії з боксу пожартував про російське громадянство, а далі щось пішло не так

неділя, 18 серпень 2024, 22:19

У Латвії Служба державної безпеки (VDD) "провела бесіду" з колишнім чемпіоном країни з боксу Микитою Смирновим після його жарту про те, що він отримав паспорт країни-агресора Росії. Про це 17 серпня повідомило агентство LETA, передають Патріоти України...

Про це мало хто знає: Українські водії ризикують втратити до 30 тисяч грн за порушення ПДР

неділя, 18 серпень 2024, 21:43

Українські водії, які виїжджають за межі України, можуть потрапити у халепу через незнання правил дорожнього руху в іншій країні. Зокрема, польське законодавство велику увагу приділяє стану автомобільних шин і передбачає величезні штрафи за "лису" гуму...