Людей стривожили БТРи в місті: У "Харківобленерго" працівники поліції і ДСР проводять обшуки (відео)

Слідчі дії проводяться у двох будівлях - на вулиці Плеханівській, 149 і на Плеханівській, 126-А.

У Харкові на території акціонерного товариства "Харківобленерго" проводяться слідчі дії. Інформацію про це повідомило поінформоване джерело у правоохоронних органах Харківської області, передають Патріоти України.

За відомостями співрозмовника агентства, сьогодні, 11 лютого, вранці на АТ "Харківобленерго" працівники Депртаменту стратегічних розслідувань і слідчого управління Головного управління Національної поліції в Харківській області проводять слідчі дії в межах розслідування кримінального провадження.

Слідчі дії проводяться у двох будівлях - на вулиці Плеханівській, 149 і на Плеханівській, 126-А. У відділі комунікації ГУНП України в Харківській області на цей час не володіють інформацію. Керівниця відділу комунікації Олена Баранник пообіцяла надати інформацію пізніше.

У прес-службі "Харківобленерго" підтвердили факт проведення слідчих дій на підприємстві. "Підприємство працює у штатному режимі. З приводу дій правоохоронних органів – коментар надамо пізніше", - сказала прес-секретарка АТ "Харківобленерго" Марина Шевченко.

Як повідомлялося, в середині 2020 року на посаду керівника Департаменту капбудівництва Харківської ОДА був призначений товариш тодішнього керівника ОДА Олексія Кучера Андрій Винниченко. Уже через кілька днів після призначення Винниченка в Департаменті капітального будівництва Харківської ОДА та на АТ "Харківобленерго" були проведені обшуки. За підозрою у хабарництві НАБУ затримало Винниченка. За попередньою інформацією, Винниченко за 1,3 млн грн обіцяв вирішити питання про підключення споживача до мережі АТ "Харківобленерго", де він працював до призначення в ОДА.

Суд виніс вирок військовому з Рівненщини, який закликав знищити усіх депутатів Верховної Ради

вівторок, 30 квітень 2024, 13:45

Дубровицький районний суд виніс вирок старшому солдату ЗСУ, який записав відео, де закликав знищити 450 депутатів Верховної Ради України. Про це йдеться у вироку суду, передають Патріоти України. Так, згідно з матеріалами справи, йдеться про уродженця ...

На Черкащині чоловік отруївся дуже схожими на печериці грибами

вівторок, 30 квітень 2024, 13:19

На Черкащині госпіталізовано чоловіка з отруєнням дикорослими грибами, які він назбирав на подвір'ї власного будинку. Про це інформує Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб, передають Патріоти України. "33-річний житель села Червона ...