Людям радять готуватися до евакуації: Окуповану Керч знову затопило (відео)

Місто Керч, яке знаходиться в анексованому Криму, знову затопило після потужної зливи. У місті всього за ніч випало вже дві місячні норми опадів (в сумі 78 мм). Центр міста перекритий, тролейбуси не вийшли на лінії, повідомляють Патріоти України.

За інформацією Ютуб-каналу "Кримінформ" готуватися до повені почали з вечора, 12 серпня. На відео можна побачити, як річки вийшли з берегів через сильну зливу.

Як повідомляє Telegram-канал РІА "Новости" сильні опади будуть йти в місті протягом усієї п'ятниці.


У той же час, російський Новоросійськ, за даними РІА "Новости", який знаходиться на берегу Чорного моря в 158 кілометрах від Керчі, теж сильно затопило. Крім того, там ввели режим надзвичайної ситуації. Синоптики прогнозують, що за добу в місті випаде дві місячні норми опадів.

Дуже любив вино, але проблема була не в алкоголізмі: Вчені розповіли, через що міг оглухнути Бетховен

субота, 18 травень 2024, 23:43

Слух видатного композитора Людвіга ван Бетховена почав погіршуватися в молодості, а помер геній повністю глухим. Причини його глухоти залишаються загадкою. Однак, майже через дві сотні років аналіз його волосся показав високий рівень свинцю, миш'яку та...

Рідкісний вид рептилій - на межі зникнення: На Кубі коти взялися винищувати... крокодилів

субота, 18 травень 2024, 23:02

Здичавілі коти вважаються одним із найпроблемніших інвазивних видів, який загрожує тисячам інших видів тварин у дикій природі. Нове підтвердження цьому представили кубинські фахівці, які звинуватили безпритульних кішок у масовому вбивстві дитинчат рідк...