Людям складно дістатися роботи: У Києві через снігопад стався транспортний колапс (фото, відео)

Проблеми з рухом спостерігаються в центрі столиці, на Подолі, Окружній дорозі, на ділянці дороги від проспекту Романа Шухевича і до Севастопольської площі, а також на всіх в'їздах у місто.

У Києві в середу, 10 лютого, через безперервний снігопад на дорогах міста утворилися численні затори. Для того щоб приїхати на роботу, кияни змушені стояти у довгих чергах на зупинках громадського транспорту. До того ж маршрутки буквально "забиті" пасажирами, а комунальний транспорт працює не за графіком, повідомляють Патріоти України.

Біля одного з входів на станцію метро "Позняки" помітили величезне скупчення людей. З невідомої причини, співробітники метрополітену залишили відчиненими тільки одні двері, які ведуть у вестибюль. Водночас пасажири стоять без дотримання дистанції.

Черги на вході в метро "Позняки"

Також велика кількість пасажирів зібралась на станції міської електрички "Троєщина". З огляду на численні затори, цей вид громадського транспорту є найкращим способом дістатися до метро жителям Деснянського та частини Дніпровського районів.

Крім того, снігопади серйозно впливають на роботу громадського транспорту. Зокрема, в Дніпровському районі на перетині вулиць Стальського і Микитенка, через велику кількість снігу, зійшов із рейок трамвай.

Зазначимо, що в Києві, 9 лютого, для допомоги застряглим у снігу вантажівкам задіяли бронетранспортер Нацполіції. У пресслужбі поліції Києва повідомили, що готові знову задіяти бронетехніку для допомоги водіям, якщо будуть відповідні звернення.

Згідно з даними Google Maps, труднощі з проїздом спостерігаються на всіх столичних мостах. Затори спостерігаються на проспектах Перемоги, Голосіївському, Миколи Бажана, Броварському та Визволителів.

Київ "скували" численні затори

Проблеми з рухом спостерігаються в центрі столиці, на Подолі, Окружній дорозі, на ділянці дороги від проспекту Романа Шухевича і до Севастопольської площі, а також на всіх в'їздах у місто. Затори в обидві сторони є на вулицях Олени Теліги, Набережному шосе, проспектах Валерія Лобановського та Науки.

Згідно з інтерактивною картою КМДА "Київ цифровий", у столиці активно працює спецтехніка, яка прибирає сніг й обробляє вулиці протиожеледними реагентами. Водночас водії скаржаться, що дороги очищені погано, а в пішоходів є проблеми з пересуванням.

Спецтехніка виїхала на вулиці Києва

Як розповів один із співробітників столичних комунальних служб, основною проблемою для керівних компаній Києва (колишні ЖЕКи. – Ред.) є гостра нестача двірників. У деяких мікрорайонах – до 50% від необхідної кількості. Через це для прибирання снігу залучають обслуговувальні бригади: слюсарів, зварників та інших співробітників.

Водночас наш співрозмовник зазначає, що цьогоріч комунальники забезпечені всім необхідним інвентарем та реагентами. Додамо, що проблеми для пасажирів представляє неприбраний сніг на зупинках громадського транспорту. У деяких випадках комунальники ще не встигли його прибрати, а в інших – заважають припарковані автомобілі.

Наприклад, поруч зі стадіоном Олімпійський тротуари чистить спецтехніка комунальників та приватних компаній, але роблять це тільки в районі метрополітену. Вулиця Велика Васильківська важкопрохідна для пішоходів.

Припарковані автомобілі заважають прибирати сніг.

У пресслужбі КП "Київавтодор" повідомили, що за ніч було вивезено понад 3 тисячі тонн снігу. Також працювали мобільні снігоплавільні комплекси.


Джерело: Обозреватель

Війна наздогнала їх далеко від фронту: Зарізані російським Z-патріотом українці виявились бійцями СВО, котрі проходили реабілітацію у Німеччині після важких поранень

неділя, 28 квітень 2024, 17:43

Хлопці були дуже слабими внаслідок поранень, щоб на рівних відбиватись від кровожерливого рашиста. Убиті росіянином у німецьком містечку Мурнау українці були військовослужбовцями і проходили реабілітацію після поранень. Про це в неділю, 28 квітня, пові...

У Запоріжжі підлітки-акробати зірвались з висоти під час виступу в цирку: Поліція розповіла подробиці

неділя, 28 квітень 2024, 16:15

Правоохоронці встановлюють обставини нещасного випадку в Запорізькому державному цирку. Про це повідомили на сайті Головного управління Національної поліції в Запорізькій області, передають Патріоти України. Ситуація сталася під час виконання гімнастич...