Людьми цих істот назвати неможливо: На Одещині кота прибили цвяхами до хреста

Подія сталася в одному з населених пунктів Куяльницької ОТГ Подільського району.

В Одеській області поліція розшукує зловмисника або зловмисників, які прибили кота цвяхами до хреста. Як повідомили у Головному управлінні Нацполіціі в Одеській області, відповідна інформація надійшла в поліцію сьогодні, передають Патріоти України.

Подія сталася в одному з населених пунктів Куяльницької ОТГ Подільського району. Зокрема, місцева жителька зателефонувала на спецлінію «102» і повідомила, що посеред вулиці стоїть саморобний дерев'яний хрест, на якому висить прибите цвяхами тіло кота.

Зараз на місці події працює слідчо-оперативна група Подільського районного управління поліції. Зокрема, поліцейські опитують місцевих жителів, вживають заходів щодо встановлення зловмисника, причетного до цього правопорушення. Вирішується питання про правову кваліфікацію події.

На Черкащині чоловік отруївся дуже схожими на печериці грибами

вівторок, 30 квітень 2024, 13:19

На Черкащині госпіталізовано чоловіка з отруєнням дикорослими грибами, які він назбирав на подвір'ї власного будинку. Про це інформує Черкаський обласний центр контролю та профілактики хвороб, передають Патріоти України. "33-річний житель села Червона ...

98-річній жінці, яка пішки вийшла з окупованої частини Очеретиного, куплять будинок

вівторок, 30 квітень 2024, 12:54

Співзасновник monobank Олег Гороховський заявив, що 98-річній Лідії Степанівні, яка самотужки пройшла близько десяти кілометрів з окупованої частини Очеретиного на підконтрольну територію України, куплять будинок, інформують Патріоти України. «Терпиш, ...