"Люди, а как вы развлекаетесь?": Біля Донбас-Арени дівчата купалися голяка та знімали відео

У ставку біля Донбас-Арени дві дівчини вирішили розважитися і розважити користувачів соцмереж: одна з них пірнула без трусів. Користувачі в коментарях розділилися на два табори, зазначають Патріоти України.

Одні запевняють, що дівчата «ганьблять молоду республіку», а інші вважають, що це недореспубліка «ганьбить молодь, не даючи їм інших альтернатив відпочинку».

«Поборники морали, вы когда там последний раз были? Я там последний раз бегал 15-го июня. Там трава была мне по грудь. А у меня рост выше среднего. Какое общественное место? Это типичная городская заброшка. Лишь бы кого-то в чем-то обвинить: то малолетки какую-то футболку спалили, то девки в пруд прыгнули. Ото б вы так поднимали вопросы обстрелов города в 14−15х годах. Ну то ж тема серьезная, бросает тень на всю „республику“ за такое можно и на подвал заехать», - захищає дівчину один з користувачів.

Сама ж дівчина вже записала відео, де коментує те, що відбувається: «Боже мой, девочки прыгали в пруд. Какой позор! Люди, а как вы развлекаетесь? Из окошка голову высовываете, чтобы воздухом подышать?».


У Львові 50-річний чоловік безжально вбив рідну матір

субота, 20 квітень 2024, 14:19

У Львові 50-річний чоловік вбив власну матір. Тепер йому загрожує до десяти років тюрми. Про це повідомили у поліції Львівської області, передають Патріоти України. Повідомлення про тіло жінки без ознак життя у квартирі одного з будинків на вулиці Горо...

Затримано військових, які розстріляли поліцейських на Вінниччині. Відео з бодікамери вбитого патрульного виклали в мережу (18+)

субота, 20 квітень 2024, 13:14

Військових, яких розшукували за розстріл поліцейських на Віниччині, затримано. Про це повідомили українські ЗМІ, передають Патріоти України. . За попередніми даними, вони здалися самі. Раніше стало відомо, що Вінницька спеціалізована прокуратура у сфе...