Люди байдуже дивилися: У Києві водія витягнули з авто і жорстоко побили (відео)

У Києві на водія автомобіля напали і жорстоко побили серед білого дня. Чоловіка витягнули з авто за те, що він - за його словами - не поступився дорогою. Інцидент стався на проспекті Перемоги біля парку Вернадського, про що розповів сам потерпілий, опублікувавши відео на сторінці Facebook "Київ Оперативний", передають Патріоти України.

"На мене напала ця особа. Він - водій автомобіля Opel (SBE73758). Напав тому що я не поступився йому дорогою. Я йому заперечив, сказавши, що він не правий у цій ситуації і в мене є запис на реєстраторі. Ця новина його розлютила і він почав кидатися на мене, а потім хотів залізти в мою машину (напевно, щоб забрати реєстратор), але машина була закрита. Він сказився ще більше і почав бити по машині ногами, після чого перемикнутися на мене, збив з ніг і почав бити ногами по голові", - пише потерпілий.

Коли чоловік впав, нападник почав бити його ногами по тулубу та голові. Постраждалий закривався руками, тому більшість ударів довелося на них. Тепер у нього перелом зі зміщенням, лікування якого коштує 30 тисяч гривень.

"Через це у мене зламана рука (зі зміщенням), потрібно ставити пластину.
Приблизна сума за операцію 30 тисяч гривень. Заяву написав, але надії на поліцію особливо немає. Може хтось його впізнає?" - додав потерпілий. Відео з інцидентом можна переглянути за посиланням.

Користувачі мережі активно коментують відео. Причому багато хто обурений, що за жертву побиття ніхто не заступився.

  • "Люди стояти втикають, наче нічого не відбувається;
  • Найбільше вражають труси стоять поруч і втикають, як людину поряд б'ють і мовчки дивляться на це. Гидко;
  • Поряд стоїть людина і жодної уваги! Та хоч закричи, поклич когось на допомогу!" - обурені користувачі.

Причини нещасного випадку поки невідомі: У Запорізькому цирку акробати зірвалися з п'ятиметрової висоти (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:51

У Запорізькому цирку стався нещасний випадок. Під час виступу акробати зірвалися із п'ятиметрової висоти. Відео опублікували місцеві пабліки, передають Патріоти України. Повідомляється, що в дівчини струс мозку, а хлопець зламав ногу. Наразі більше под...

Містяни були неабияк вражені: У центрі Ужгорода помітили косулю (відео)

субота, 27 квітень 2024, 22:14

У центрі Ужгорода помітили косулю. Дика тварина неабияк здивувала містян. Про цю подію повідомив журналіст Віталій Глагола та оприлюднив відео, передають Патріоти України. "Косуля в центрі Ужгорода! Тварину помітили біля пішоходного мосту о 10 годині р...