Люди були у паніці: На Закарпатті через лавину на будинки "посипалась" гора (відео)

У горах Закарпаття зійшла лавина. Однак це супроводжувалось падінням гірської маси та каміння, що спричинило лихо. Відео гірської стихії оприлюднили в мережі, передають Патріоти України.

У коментарях люди підтверджують, що таке дійсно було 17 грудня у Нересницькій громаді Тячівського району.

Пошкоджені будинки

Лавина з каміння полетіла прямо на житлові будинки. Очевидці розповідають, що вони зазнали пошкоджень. Однак невідомо, яка кількість. Також місцеві розповідають, нібито ніхто з людей не постраждав.

Напередодні у ДСНС попереджали про значну сніголавинну небезпеку третього рівня. Зазначали, що небезпека могла бути цими вихідними на високогір'ї східної частини Закарпатської області. Тому рятувальники просили людей не йти в цей період в гори.

Крім того, через сильні опади цього тижня в Закарпатській області зріс рівень води в річках. Деякі населені пункти були підтоплені.

Що буде, якщо ТЦК не встигнуть за 60 днів обробити заявку на оновлення даних - роз'яснення юриста

понеділок, 29 квітень 2024, 2:35

Відповідно до нового закону про мобілізацію в Україні, чоловікам призовного віку буде потрібно протягом 60 днів уточнити свої облікові дані у Центрах комплектування. Електронне оновлення даних ще не працює. За нинішніх умов ТЦК доведеться ставити на об...

Польща готує нові правила для українців із простроченими документами: Що треба знати

неділя, 28 квітень 2024, 21:25

Усі рішення про тимчасовий захист для громадян України, які перебувають у Польщі, включено до окремого закону, передають Патріоти України. За кілька днів польська влада представлять оновлений варіант цього документа, в якому буде враховано рішення уряд...