Люди були у паніці, світло зникло раптово і скрізь: В Азії ціла країна занурилася в морок (фото)

Увечері в суботу, 9 січня, населені пункти на всій території Пакистану залишилися без електрики через несподіваний збій у роботі національної енергосистеми. Про це повідомляє пакистанське видання Dawn, передають Патріоти України.

Як сказано в повідомленні, незадовго до опівночі без світла залишилися всі великі міста країни - Карачі, Ісламабад, Лахор, Мултан і Касу. Після цього вся країна занурилася в морок.

Міністр енергетики Пакистану Омар Айюб Хан переконує, що ситуація під контролем, і закликав громадян проявити спокій в ситуації, що склалася. За його словами, відключення відбулося через раптове падіння частоти в національній системі розподілу електроенергії з 50 до нуля. Причина цієї аварії розслідується.

Влада робить спроби запустити електростанцію в Тарбела, яка зупинилася через збій в роботі енергомережі, щоб поступово відновити електропостачання.

Намагалися допомогти його дружині: У Києві чоловік кидався ножами в рятувальників (фото)

четвер, 18 квітень 2024, 13:30

У Солом'янському районі Києва 17 квітня сталася надзвичайна подія. Жінка випала з вікна третього поверху багатоповерхівки і опинилася на карнизі першого поверху. Однак її співмешканець не поспішав допомагати і намагався завадити рятувальникам. Про це п...

У РФ двоє силовиків встановили рекорд з найбільшого хабара в історії країни, але "не поділились, з ким треба"

четвер, 18 квітень 2024, 12:52

Російська влада звинуватила двох тепер уже колишніх силовиків в отриманні найбільшого хабара в історії країни, інформують Патріоти України. Як повідомляється, злочинну схему організував Георгій Сатюков, який працював в управлінні «К» МВС РФ, що спеціал...