Люди чекають, незважаючи на холод: На Чернігівщині прощаються з бортпровідником збитого в Ірані літака МАУ (відео)

Трагедія вкотре показала, що багато українців щиро співчувають горю своїх співгромадян.

Ігор Матьков. Фото: Фейсбук.

У Козельці Чернігівської області зустрічають 34-річного загиблого в авіакатастрофі МАУ в Ірані Ігоря Матькова. Про це повідомила голова Козелецької сільської ради Олена Дмитренко, передають Патріоти України.

"Кількість людей, які прийшли на вулицю Ігоря говорить про те, що ми вміємо співчувати, поважати та цінувати. Ігоря Матькова ще не привезли, але не дивлячись на холод усі чекають. Орієнтовно ще чекати хвилин 40 точно, якщо є бажаючи - підходьте на вул. Селянську", - написала вона.

В коментарях пишуть, що людей було б більше, якби не пізня година прощання, не змогли приїхати з сусідніх сіл. Затримка через велику кількість людей, які прощаються з загиблими у Борисполі.

У Одесі школяр помер під час гри за комп’ютером

п’ятниця, 29 березень 2024, 23:51

В Одеській області 14-річний хлопець раптового помер під час гри у комп'ютерні ігри. Причина смерті невідома, її встановлять фахівці. Про це повідомляє Одеса.Info, передають Патріоти України. Як зазначається, інцидент трапився 29 березня у населеному п...

Тікав від поліції: У Польщі на смерть розбився 18-річний українець

п’ятниця, 29 березень 2024, 23:05

У Польщі в ДТП загинув 18-річний громадянин України. У поліції кажуть, що це сталося, коли хлопець намагався втекти від них на великій швидкості. Про це повідомляє PAP із посиланням на пресслужбу Головного управління поліції Ополе, що на півдні Польщі,...